fbpx

BLOG

Ce informații noi vrei să afli azi?

Toate categoriile

Marketing

Vânzări

Google Ads vs Facebook Ads. Află pe care platformă trebuie să te promovezi!

Google Ads are la bază o ”intenție” din partea unui utilizator într-un anumit moment concretizată printr-o căutare în Google search. Utilizatorii Facebook, pe de altă parte, se află pe această platformă deoarece îți doresc să comunice cu prietenii, fanii sau urmăritorii lor.

Cum alegi influencer-ul cu care dorești să te asociezi?

Descoperă modul în care utilizatorii interacționează cu o postare și ai deslușit misterul. Ușor de zis dar oare la fel de ușor de implementat? Află cum funționează algoritmul Instagram și cum îl poți “influența” în avantajul tău.

Cum să faci de unul singur SEO on page?

Care sunt cele mai intens utilizate platforme de SEO on-page în 2020? La ce te poate ajuta MOZ, Ubbersuggest, BuzzSumo, Keywords Everywhere, Ahrefs sau Google trends? Punem accent pe informații concrete cu ajutorul cărora să înțelegi avantajul fiecărei aplicații în parte.

6 metode gratuite și prin care îți poți face site-ul mai vizibil

Ok, am zice noi. Cu buget de marketing și cu “vechimea” site-ului se pot obține multe rezultate. Dar ce poți face când nu ai buget, ești un antreprenor aflat la început de drum, cu un website nou lansat? Dar ține minte, când nu ai un buget de marketing, înseamnă că dispui de timp și cunoștințe.

O strategie în 6 pași pentru a crește numărul de like-uri pe Facebook

Trebuie să crești numărul de interacțiuni cu postările, trebuie să-ți determini urmăritorii să-ți dea like sau și mai bine, să-ți lase comment-uri la postări. Nu o să-ți vină să crezi când vei reuși și tu să faci toate astea ce simplu a fost. Nu trebuie să ai experiență în social media ca să reușești.

4 platforme alternative de PPC pe care poate nu te promovezi

Facebook ca platformă de socializare și de reclame PPC a devenit destul de complexă în zilele noastre. Poate ai ajuns în impas și nu mai obții rezultatele din trecut sau poate pur și simplu vrei să experimentezi platforme de socializare noi în materie de PPC. Află care acum sunt propunerile noastre și ce avantaje propun față de Facebook.

Abonează-te la newsletter-ul nostru

Cu ce informații îți putem fi de folos astazi?
Te rugam accepta politica noastră de protecție a datelor înainte de a începe conversația.