Servicii Google Ads

Maximizați impactul online cu serviciile noastre de Google Ads, concepute de specialiști acreditați. Vă afișăm anunțurile acolo unde contează și transformăm căutările în conversii.

Ca partener Google, Happy Pencil vine cu o abordare măsurată și orientată spre rezultate pentru afacerea dvs., garantând utilizarea inteligentă a bugetului de publicitate pentru a atinge obiectivele stabilite.

Campanii de Google Ads disponibile

Într-o lume digitală în continuă schimbare, alegerea partenerului potrivit pentru promovarea prin Google Ads poate face diferența între vizibilitate și anonimat.

Aici, la Happy Pencil, combinăm cunoștințele aprofundate cu inovația pentru a vă oferi servicii Google Ads care vă propulsează afacerea direct în centrul atenției.

Performance Max

Utilizând cele mai avansate tehnologii de AI și machine learning, ne asigurăm că fiecare leu investit se traduce în rezultate maxime.

Search Ads

Creăm campanii de Google Search
de mare precizie, orientate spre generarea de trafic de calitate și obținerea de lead-uri valoroase.

Display Ads

Deschidem noi orizonturi de vizibilitate prin bannere strategice și mesaje vizuale captivante pe site-uri partenere alese cu grijă.

Video Ads

Vă plasăm conținutul video în fața consumatorilor de pe YouTube și alte rețele partenere Google, maximizând astfel mesajul dvs. de brand.

Shopping Ads

Vă expunem produsele în fața cumpărătorilor activi, oferindu-le toate informațiile necesare pentru a lua decizii rapide de achiziție direct din rezultatele căutării Google.

Discovery Ads

Vă expunem produsele și serviciile în fața unui public receptiv și interesat, transformând interacțiuni valoroase în conversiile care contează, maximizând investiția dvs.

Local Ads

Anunțurile vor fi personalizate cu scopul de a atrage traficul în locația dvs. fizică, maximizând astfel oportunitățile de interacțiune directă cu consumatorii locali.

App Ads

Adaptăm fiecare campanie pentru a atrage utilizatorii să instaleze și să interacționeze cu aplicația dvs., optimizând astfel fiecare acțiune și strategie de licitare.

Campaniile Google Ads oferite de agenția noastră cuprind o gamă variată de soluții de marketing digital, adaptate pentru orice tip de afacere. De la Search Ads, care plasează afacerea dvs. direct în fața utilizatorilor activi pe Google, la Display Network, ideal pentru a crea conștientizare de brand printr-o prezență vizuală puternică pe site-uri partenere și YouTube. Aceste campanii sunt concepute pentru a maximiza vizibilitatea și a atrage un trafic de calitate către site-ul dvs.

În plus, oferim campanii Video Ads pentru a vă prezenta povestea brandului într-un mod captivant pe YouTube și alte platforme video, și Shopping Ads, care pun în valoare produsele dvs. cu detalii bogate direct în rezultatele căutărilor Google. Campaniile noastre de App Ads sunt optimizate pentru a promova aplicații mobile, sporind numărul de instalări și interacțiuni. Fiecare campanie este minuțios planificată și executată pentru a asigura cea mai mare eficiență și rentabilitate a investiției publicitare.

De ce să alegi
Serviciile noastre de Google Ads

Un Parteneriat Pentru Performanță

A alege Happy Pencil pentru servicii de Google Ads înseamnă a opta pentru expertiză și inovație. Avem experiența necesară pentru a promova vizibilitatea afacerii tale pe Google, garantând o prezență digitală solidă și rezultate măsurabile.

Strategii Personalizate

Realizăm campanii Google Ads care sunt ajustate pentru a întâlni nevoile specifice ale afacerii dvs., fie că este vorba despre promovarea pe Google a unui site nou sau despre optimizarea prezenței online existente. Ne dedicăm înțelegerii obiectivelor pentru a livra rezultate palpabile.

Focalizare Pe Rezultate

Colaborarea cu noi înseamnă mai mult decât simple servicii de gestionare a campaniilor de Google Ads, este vorba despre o călătorie spre succes. Ne asumăm responsabilitatea pentru promovarea site-ului pe Google, urmărind atent conversiile și ajustând strategiile pentru a maximiza ROI-ul.

Acces la Tehnologii Avansate

Folosim cele mai noi și eficiente instrumente și tehnologii pentru a vă oferi servicii Google Ads de top. Acest lucru înseamnă că afacerea dvs. va beneficia de cele mai recente inovații în promovarea site-ului pe Google, plasându-vă mereu cu un pas înaintea concurenței.

Experiență Acreditată

Având statutul de Google Partner, Happy Pencil se mândrește cu o echipă de specialiști certificați care sunt la curent cu cele mai recente trenduri în promovare Google Ads. Această expertiză se traduce în campanii inovative și eficiente, concepute să vă poziționeze în fruntea pieței tale.

Optimizare Continuă

Piața este într-o schimbare constantă, iar strategiile de ieri s-ar putea să nu mai funcționeze astăzi. Prin urmare, ne dedicăm promovării Google Ads prin ajustări proactive și monitorizare continuă, asigurându-ne că fiecare campanie este la fel de eficientă azi ca și mâine.

Parteneriat Bazat pe Încredere

În calitate de agenție Google Ads, construim relații durabile bazate pe încredere și rezultate concrete. Ne angajăm să lucrăm îndeaproape cu dvs. pentru a asigura că fiecare campanie Google Ads contribuie la atingerea obiectivelor de afaceri.

Asistență și Suport Continuu

Echipa noastră este dedicată să vă sprijine în fiecare etapă a campaniei de Google Ads. De la întrebări inițiale la optimizări complexe, suntem aici pentru a răspunde la nevoile dvs. și pentru a ne asigura că strategia de promovare este implementată cu precizie și eficiență.

Strategia noastră
de Google Ads

Strategia noastră de Google Ads se axează pe obținerea unor rezultate măsurabile și creșterea ROI-ului pentru clienții noștri. Începem prin a înțelege obiectivele și publicul țintă al fiecărei afaceri, urmând apoi să configurăm campanii Google Ads personalizate, care să se alinieze perfect cu nevoile specifice ale fiecărui client.

Etapele de lucru de la Concept la Conversii

Alegând Happy Pencil pentru serviciile de Google Ads, veți beneficia de o combinație de expertiză acreditată, abordări personalizate și rezultate măsurabile. 

Audit & Stabilirea Obiectivelor

Înțelegerea afacerii clientului, publicului țintă și a obiectivelor de marketing. Stabilirea KPI-urilor și a unor așteptări cât mai realiste.

Strategie & Planificare

Dezvoltarea unei strategii personalizate, bazată pe analiza cuvintelor cheie, a concurenței și a trendurilor din industrie. Crearea și optimizarea structurii contului Google Ads, inclusiv selecția tipurilor de campanii (Search, Display, Video etc.) și alocarea bugetului.

Implementare & Optimizare

Lansarea efectivă a campaniilor și monitorizarea performanței. Optimizare continuă prin ajustarea cuvintelor cheie, a textelor publicitare, a strategiilor de licitare și a targeting-ului pentru a îmbunătăți performanța și a maximiza ROAS-ul.

Raportare & Scalare

Analiza rezultatelor, identificarea zonelor de îmbunătățire și raportare regulată către client. Planificarea ajustărilor și a strategiilor viitoare pentru a răspunde schimbărilor din piață și obiectivelor în evoluție ale clientului.

Construiește Viitorul Afacerii Tale cu Google Ads și Expertiza
Happy Pencil

Alegerea Happy Pencil, partener acreditat Google, pentru serviciile de Google Ads nu este doar o simplă decizie de marketing, ci o inițiativă strategică pentru viitorul și creșterea afacerii dvs. Într-o lume unde tehnologia evoluează rapid și competiția online este acerbă, a fi în fruntea inovației digitale nu este doar o opțiune, ci o necesitate.

Prin serviciile noastre de Google Ads, punem bazele unei prezențe online robuste, asigurându-ne că afacerea dvs. nu doar că participă ci domină conversațiile din spațiul digital. Campaniile create de echipa noastră sunt adaptate nu numai pentru a reflecta esența brandului dvs., dar și pentru a răspunde în mod direct nevoilor și comportamentului publicului țintă.

Cu un amestec de creativitate, date analitice și strategii personalizate, fiecare campanie de Google Ads pe care o gestionăm este o oportunitate de a atrage atenția, a crește conștientizarea și, în cele din urmă, de a converti interesul în acțiuni tangibile – fie că sunt vizite pe site, apeluri sau achiziții.

Acum este momentul să luați decizia care poate schimba cursul afacerii dvs. Investiția în serviciile de Google Ads prin intermediul nostru înseamnă a alege un partener dedicat succesului dvs., un partener care vede dincolo de cifre și aduce o viziune holistică pentru a asigura că fiecare campanie nu este doar o altă statistică, ci o poveste de succes remarcabilă în peisajul digital.

Conexiune Instantă cu Cumpărătorii

Campaniile Google Ads facilitează o legătură directă între produsele și serviciile tale și clienții potențiali, reducând astfel distanța dintre interes și acțiune.

ROI Imediat și Sustenabil

Alege promovarea site-ului pe Google pentru a beneficia de un Return on Investment care poate fi urmărit și optimizat în timp real, asigurându-ți că fiecare leu investit lucrează pentru tine.

Creșterea Vizibilității Online

Promovarea Google ajută la creșterea vizibilității online, esențială într-o lume dominată de căutări digitale. Fiecare afacere, indiferent de dimensiunea sa, merită să fie descoperită de potențialii clienți.

Accesul la Date Valoroase

Google Ads oferă o mină de date despre comportamentul consumatorilor și eficacitatea anunțurilor. Folosind aceste informații, Happy Pencil, ca agenție Google Ads, poate rafina și optimiza constant campaniile pentru rezultate îmbunătățite.

Investiție Strategică

A investi în Google Ads acum este o mișcare strategică inteligentă. Pe măsură ce piața digitală devine tot mai aglomerată, a fi un pas înaintea concurenței poate face diferența între a fi observat și a rămâne în umbra competitorilor.

Clienții Noștri, Partenerii Noștri

Abonamente Google Ads:
Soluții pentru Orice Buget

La Happy Pencil, oferim servicii Google Ads adaptate nevoilor și bugetului dvs. Fie că sunteți o firmă mică sau o corporație, avem soluția potrivită pentru a vă spori vizibilitatea online. Descoperiți prețurile noastre competitive și alegeți abonamentul potrivit.

Startup

Deschide drumul succesului

€214

Abonament Lunar

Business

Pentru companii în creștere

€249

Abonament Lunar

Corporate

Ideal pentru e-commerce

€420

Abonament Lunar

Povești de Succes Happy Pencil

Descoperiți ce spun clienții noștri despre experiențele lor cu Happy Pencil. Fiecare recenzie reflectă angajamentul nostru pentru excelență și inovație în marketingul digital.

Am apelat la "Creionașul fericit" pentru un proiect profi pe care aveam cerințe foarte neclare și timp alocat extrem de puțin. Am avut parte de înțelegere, creativitate, deschidere în înțelegerea cerinței clientului, totul predat la timp deși termenul solicitat a fost scurt și chiar mai mult scurtat de perioada de Sărbători. Super echipă, recomand cu căldură.
Irina Ungureanu
Apicola Costache
Suntem extrem de mulțumiți de colaborarea cu cei de la Happy Pencil! Au oferit îndrumări utile, au fost prompți și profesioniști! Îi recomandăm cu drag și cu cea mai mare încredere!
Oana Turcin
Armin Construct
O super echipă! Rezultate foarte bune și multă înțelegere și flexibilitate din partea lor. Foarte atenți la feedbackul clientului, se adaptează excelent pentru nevoile din piață. Nota 10 pt comunicare si profesionalismul de care dau dovadă în fiecare zi. Recomand din suflet!
Andreea Agache
Agache
Profesionalism, implicare, promptitudine si calitate!!! O echipa frumoasa si puternica care a venit cu soluții complexe! O colaborare excelenta! Recomand cu toată încrederea! Felicitari Happy Pencil!
Adi Enescu
Frog Design Instal
O echipă muncitoare, atentă la detalii, oferind cele mai bune soluții. Principala caracteristică (deși sunt multe) este comunicarea. Echipa Premium Fenster recomandă echipa Happy Pencil.
Mirela Sebestien
Premium Fenster
O echipă profesionistă, dedicată, cu disponibilitate maximă față de clienți. Sunt foarte mulțumit de colaborarea cu această agenție, rezultate foarte bune în promovarea afacerii mele.
Dr. Ovidiu Gheorghe
Expert Medic Legist

Întrebări frecvente Google Ads

Google Ads este o platformă de publicitate online care permite afacerilor să-și promoveze produsele și serviciile direct în rezultatele căutării Google și pe alte site-uri partenere. Poate crește semnificativ vizibilitatea online și poate atrage clienți noi.

Campaniile Google Ads sunt personalizate pentru a ajunge la publicul țintă prin utilizarea de cuvinte cheie și conținut relevant. Plătiți doar atunci când cineva face click pe anunțurile dvs., ceea ce înseamnă că bugetul dvs. este utilizat eficient.

Costul unei campanii Google Ads variază în funcție de obiectivele dvs. de marketing, complexitatea campaniei și concurența pe piață. Oferim planuri flexibile adaptate bugetului și necesităților fiecărui client.

Oferim o gamă variată de campanii, inclusiv Search Ads, Display Ads, Video Ads, Shopping Ads și multe altele, personalizate pentru a se potrivi nevoilor afacerii dvs.

Da, Google Ads permite targetarea extrem de specifică, inclusiv după locație, demografie, interese și comportament online, asigurându-vă că anunțurile ajung la publicul cel mai relevant.

Deși unele campanii pot genera rezultate imediate, optimizarea pentru performanță maximă poate necesita câteva săptămâni sau chiar luni, în funcție de complexitatea campaniei și dinamica pieței.

Serviciile Google Ads permit o targetare precisă, rezultate măsurabile și o vizibilitate îmbunătățită pentru afacerea dvs. pe Google, contribuind la creșterea conversiilor.

Eficiența campaniilor depinde de obiectivele specifice fiecărei afaceri, incluzând opțiuni precum Search, Display, Video și Shopping Ads.

Campaniile Google Ads vă ajută să apăreți în topul rezultatelor de căutare, să atrageți mai mult trafic relevant și să creșteți rata de conversie a site-ului dvs.

Maximizarea rezultatelor se obține printr-o analiză atentă a publicului țintă, selectarea cuvintelor cheie relevante și optimizarea continuă a campaniilor Google Ads.

Succesul se măsoară prin indicatori precum ratele de click-through (CTR), costul pe clic (CPC), rata de conversie și return on ad spend (ROAS).

Procesul include identificarea obiectivelor afacerii, crearea de anunțuri personalizate, targetarea precisă și monitorizarea constantă pentru optimizarea performanței.

Strategiile includ analiza detaliată a publicului țintă, testarea A/B, optimizarea continuă a anunțurilor și folosirea datelor analitice pentru îmbunătățiri.

Alegerea unei agenții de Google Ads aduce expertiză specializată, strategii personalizate și o gestionare eficientă a bugetului pentru promovarea optimă pe Google.

Prin monitorizarea atentă a performanței campaniei, ajustarea bugetului pe baza rezultatelor și optimizarea constantă pentru a maximiza ROI-ul.

Fiind o agenție Google Ads acreditată, Happy Pencil are experți certificați care folosesc cele mai bune practici și cunoștințe actualizate pentru a maximiza performanța campaniilor dvs.

Pur și simplu contactați-ne pentru o consultare inițială. Vom discuta obiectivele dvs., ne vom familiariza cu afacerea dvs. și vom propune o strategie personalizată pentru a începe campania.

La Happy Pencil, ne angajăm să evaluăm și să ajustăm campaniile pentru a îmbunătăți performanța continuu. Suntem deschiși la feedback și vom lucra împreună pentru a atinge obiectivele dorite.