fbpx

SOCIAL MEDIA MANAGEMENT

    ABONAMENTE LUNARE     
pentru administrarea paginilor de Social Media

Abonamentul START UP

Special conceput pentru afacerile mici aflate la început dar care vor să-și crească notorietatea și credibilitatea în mediul online.

Obiective promovare online:

 • Creșterea numărului de interacțiuni cu postările pentru ca pagina de afaceri să devină cât mai vizibilă.
 • Creșterea traficului pe site (website/magazin online) și implicit, a ratei de conversie.
 • Recomandăm alocarea unui buget pentru social media ads.

 

Abonamentul BUSINESS

Destinat companiilor de dimensiuni medii sau mari care au nevoie de construirea unei comunități solide care să interacționeze constant cu brand-ul lor.

Obiective promovare online:

 • Creșterea numărului de interacțiuni cu postările pentru ca pagina de afaceri să devină cât mai vizibilă.
 • Creșterea traficului pe site (website/magazin online) și implicit, a ratei de conversie.
 • Recomandăm alocarea unui buget pentru social media ads.

Abonamentul VIP

Ești un solist/ă de muzică, ai o formație sau ești un creator de conținut video și vrei să te promovezi pe YouTube? Atunci acesta este abonamentul care ți se potrivește.

Statistici YouTube în Romania 2020:

 • 12 milioane de utilizatori intră lunar pe YouTube.
 • 9 milioane se uită zilnic la videoclipuri.
 • Utilizatorii petrec cu 25% mai mult timp pe Youtube, în comparație cu 2019.
 • În carantină utilizatorii au urmărit cel mai mult clipuri despre gătit și fitness, urmate de conținut medical, divertisment și știri.

 

    AGENTIE DE PUBLICITATE     
DIN TIMISOARA

Avantajele prezentei unei afaceri in Social Media

Afla mai multe

Credibilitate, notorietate și da, vânzări. Cu milioane de utilizatori activi zilnic (Facebook > 10 mil de utilizatori, Instagram > 3,6 mil de utilizatori, Linkedin >3 mil de utilizatori) prezența online a oricărui business numai este de mulți ani o opțiune.

Orice potențial client / colaborator caută înainte de toate website-ul și prezența în social media a business-ului de interes, iar dacă business-ul respectiv are un număr de followers mic acesta poate pierde din credibilitate și implicit interesul celui dintâi.

Deseori, business-urile cu un număr mare de followers și interacțiuni cu postările (share, comment sau like) beneficiază de credibilitate, notorietate și vizibilitate, iar potențialii clienți sau colaboratori sunt mai dispuși la achiziția produselor / serviciilor pe care acel business le are de oferit.

Rețelele de socializare vor rămâne pentru mult timp de acum înainte un important canal de comunicare pentru orice companie și prin aceasta se contruiește loialitatea față de brand (clienți existenți și potențiali clienți).

În practica zilnică, în Agenția de Publicitate Happy Pencil din Timișoara, gestionând un număr mare de conturi business de social media, observăm că numărul și diversitatea de materiale disponibile (text, photo sau video) a business-ului care dorește să se promoveze, dictează foarte mult succesul obținut.

Avantajele unui calendar unic, lunar de marketing

Afla mai multe

Happy Pencil este o Agentie de Publicitate din Timisoara alături de care, orice business care dorește să interacționeze cu publicul său țintă, va găsi în permanență un partener capabil și de încredere.

Specialiști noștri în social media, în urma auditării afacerii tale, vor identifica principalele categorii și subcategorii de tematici pentru ca postările create să fie suficient de diversificate încât obțină un engagement cât mai mare din partea urmăritorilor paginii tale de business.

Calendarul de marketing astfel creat, va conține și propunerile noastre în ceea ce privește materialele pe care ne dorim să le utilizăm în viitoarele postări (poze, template design sau video), strategia de promovare online prin Facebook Ads, precum și call-to-action recomandat.

Dispunem de o galerie foto cu peste 100.000 de poze din orice domeniu de activitate (cu drepturi de autor) a.î. în eventualitatea în care nu ai suficiente materiale foto să îți putem fi alături pentru ca mesajul transmis, să obțină conversia dorită.

Cu noi, economisesti ca sa poti investi

Afla mai multe

În mediul extrem de competitiv și de instabil din zilele noastre, devine o adevărată provocare să angajezi minim 3-4 persoane că să-ți poți permite propriul departament de marketing.

Poate nu îți dorești costuri fixe la venituri variabile și vreți să gestionezi lunar sumele investite în publicitatea online.

De ce să te abonezi la un număr variabil de aplicații online pentru serviciile de promovare online, cu plata lunară sau anuală, în condițiile instabilității pe care o traversăm?!

Unde să mai punem la socoteală pregătirea angajaților prin cursuri de perfecționare pentru ca mai apoi, odată formați profesional să migreze la altă companie pentru un salar mai mare și condiții mai bune de lucru, zic!

Când mai luăm în calcul dispozitivele moderne de lucru, plata chiriei, achiziția software-urilor esențiale (cu licență), toată experiența de promovare online capătă un risc investițional pe care în această perioadă, poate că nu ți-o dorești.

De aceea, achiziția unui abonament lunar de social media (START UP, BUSINESS, VIP) te poate ajuta să economisești pe o parte, pentru ca să poți investi exact acolo unde este mai multă nevoie: vizibilitate, credibilitate și notorietate, pentru obținerea vânzărilor mult dorite!

Publicitate online prin Facebook Ads

Afla mai multe

În cadrul agenției noastre de publicitate din Timisoara, creăm reclame simple sau complexe de promovare online.

Creăm text, utilizăm foto sau video pentru a reda cu cât mai multă fidelitate idea afacerii tale.

Gestionăm cu multă ușurință bugete pornind de la 20 RON / săptămână / reclamă, același lucru fiind valabil și pentru 10.000 RON / lunar / reclamă.

Pentru ca unele tipuri de reclame, mai complexe, să funcționeze, trebuie cheltuită o sumă minimă. Îți vom comunica acest lucru atunci când le vom crea.

De reținut: există două avantaje principale pe care ți le oferă o reclamă Facebook:

1. Posibilitatea de a te adresa unui anumit număr și tip de persoane (interese, comportament, etc.).

2. Obținerea unui număr cât mai mare de rezultate care te interesează de la publicul tău țintă.

Brief proiect Social Media Marketing

Afla mai multe

Fiecare proiect este unic și trebuie personalizat în funcție de domeniu de activitate, interese de promovare, profilul antreprenorului, buyer persona, etc.

Înainte să ne apucăm efectiv de lucru trebuie să “înțelegem” necesitățile de promovare online al fiecărei afaceri și așteptările antreprenoriale / conducerii societății.

Adunăm toată informația disponibilă, umplem gap-urile cu materiale text, foto sau video a.î. afacerea ta să se bucure de imense beneficii de credibilitate și notorietate, o mai bună comunicare cu clienții existenți și chiar lărgirea bazei de clienți.

Alegerea strategiei de publicitate potrivite

Afla mai multe

Nu există o abordare general valabilă de utilizare cu succes a instrumentelor social media, dar unele principii de bază se aplică tuturor platformelor, domeniilor de activitate sau publicului țintă.

Acest plan în opt etape ne va sprijini maximizarea randamentului investițiilor tale în social media:

 1. Identificarea obiectivelor de publicitate în social media
 2. Auditul prezenței online al afacerii tale
 3. Stabilirea profilului de buyer persona
 4. Alegerea canalelor media potrivite pentru promovarea online
 5. Realizarea conținutului (text, foto sau video)
 6. Crearea unui calendar de marketing de conținut, personalizat, unic, pentru un impact garantat
 7. Planificarea postărilor
 8. Evaluarea rezultatelor și adaptarea permanentă a strategiei

 

Promovare Facebook, Linkedin, Instagram sau YouTube

Creștem vizibilitatea oricărei pagini de social media printr-un management de conținut eficient care va genera un număr mare de interacțiuni cu postările și implicit șansele de vânzare.

Solicită o ofertă

Portofoliu

O parte dintre cei care ne-au acordat încredere

Creăm și animații video

Au impactul cel mai mare față de text, foto / link

Cu ce informații îți putem fi de folos astazi?
Te rugam accepta politica noastră de protecție a datelor înainte de a începe conversația.