Creare Site Web

Fiecare afacere merită un site web care să-i reprezinte excelent. La Happy Pencil, combinăm designul atrăgător cu funcționalitatea, pentru a transforma orice proiect de creare site într-o reflectare fidelă a brandului dvs.

Partenerul Tău de Încredere pentru
Crearea Site-urilor Web

Alegerea partenerului potrivit pentru crearea site-ului dvs. este crucială. La Happy Pencil, nu doar că ne dedicăm să oferim design-uri web inovatoare și personalizate, dar ne asigurăm și că fiecare site este optimizat pentru performanță maximă și ușurință în utilizare.

Combinăm cele mai noi tehnologii cu o abordare creativă pentru a vă oferi un site web care nu doar arată fantastic, dar și funcționează fără erori. Alegerea noastră se concentrează pe crearea unei experiențe digitale unice și memorabile, care să vă ajute să vă atingeți obiectivele de afaceri.

Creare Landing Page

Specializați în crearea de landing page-uri atractive și eficiente, transformăm fiecare vizită într-o oportunitate de conversie.

Creare Site Web

Construim site-uri de prezentare care reflectă identitatea brandului, atrag vizitatori, transformându-i în clienți prin design intuitiv și conținut relevant.

Benficiile Colaborării

Ne mândrim cu angajamentul nostru către seriozitate și respectarea strictă a termenelor stabilite. Înțelegem importanța timpului și a resurselor dvs., motiv pentru care ne asigurăm că fiecare proiect de creare site web este finalizat eficient și la termen.

Oferim un serviciu unic de creare a conținutului text, optimizat SEO, bazat pe informațiile standard furnizate de dvs., asigurând astfel că site-ul dvs. va avea o prezență puternică și relevantă în căutările online. Acest serviciu este adaptabil nevoilor dvs. specifice și poate fi personalizat pentru a reflecta viziunea și valorile afacerii dvs.

Mai mult, avem acces la o bibliotecă extinsă de imagini și videoclipuri de înaltă calitate, 4K, cu drepturi de autor, care vă permit să oferiți vizitatorilor site-ului o experiență vizuală captivantă și memorabilă.

Aceste resurse vizuale nu doar că îmbunătățesc aspectul și simțul site-ului dvs., dar și contribuie semnificativ la îmbunătățirea experienței utilizatorului (UX) și a interfeței utilizatorului (UI), aspecte esențiale în designul web modern.

Prin aceste abordări, ne asigurăm că fiecare site creat nu este doar estetic plăcut, ci și funcțional, accesibil și optimizat pentru succes în mediul online.

Portofoliu Creare Site

Portofoliul nostru de creare site-uri evidențiază atenția noastră pentru detalii și funcționalitate. Specializați în design specific fiecărui domeniu, site-urile noastre se remarcă prin viteza de încărcare și absența erorilor, asigurând o experiență de navigare optimă.

Clienții Noștri, Partenerii Noștri

Creare Site Web Preț:
Soluții pentru Orice Buget

Preturi competitive și accesibile pentru soluții web de calitate superioară. Fie că alegeți un landing page simplu sau un site complex de 5 pagini, oferim soluții accesibile și eficiente, gândite pentru a maximiza valoarea investiției dvs.

Landing Page

One Page

€150

Ideal pentru afaceri
la început de drum

Creare Site Web

Standard

€250

Recomandat companiilor
cu o ofertă diversificată

Povești de Succes Happy Pencil

Descoperiți ce spun clienții noștri despre experiențele lor cu Happy Pencil. Fiecare recenzie reflectă angajamentul nostru pentru excelență și inovație în marketingul digital.

Profesionalism, implicare, promptitudine si calitate!!! O echipa frumoasa si puternica care a venit cu soluții complexe! O colaborare excelenta! Recomand cu toată încrederea! Felicitari Happy Pencil!
Adi Enescu
Frog Design Instal
O echipă muncitoare, atentă la detalii, oferind cele mai bune soluții. Principala caracteristică (deși sunt multe) este comunicarea. Echipa Premium Fenster recomandă echipa Happy Pencil.
Mirela Sebestien
Premium Fenster
O echipă profesionistă, dedicată, cu disponibilitate maximă față de clienți. Sunt foarte mulțumit de colaborarea cu această agenție, rezultate foarte bune în promovarea afacerii mele.
Dr. Ovidiu Gheorghe
Expert Medic Legist
Am apelat la "Creionașul fericit" pentru un proiect profi pe care aveam cerințe foarte neclare și timp alocat extrem de puțin. Am avut parte de înțelegere, creativitate, deschidere în înțelegerea cerinței clientului, totul predat la timp deși termenul solicitat a fost scurt și chiar mai mult scurtat de perioada de Sărbători. Super echipă, recomand cu căldură.
Irina Ungureanu
Apicola Costache
Suntem extrem de mulțumiți de colaborarea cu cei de la Happy Pencil! Au oferit îndrumări utile, au fost prompți și profesioniști! Îi recomandăm cu drag și cu cea mai mare încredere!
Oana Turcin
Armin Construct
O super echipă! Rezultate foarte bune și multă înțelegere și flexibilitate din partea lor. Foarte atenți la feedbackul clientului, se adaptează excelent pentru nevoile din piață. Nota 10 pt comunicare si profesionalismul de care dau dovadă în fiecare zi. Recomand din suflet!
Andreea Agache
Agache

Întrebări frecvente

Oferim servicii complete de dezvoltare web, de la design la implementare și optimizare SEO.

Timpul de realizare variază în funcție de complexitatea proiectului, dar ne străduim să respectăm termenele stabilite.

În colaborare strânsă cu clientul, identificăm nevoile și preferințele pentru a crea un design personalizat.

Da, oferim asistență tehnică și actualizări pentru a asigura funcționarea optimă a site-ului.

Absolut, personalizăm site-ul pentru a reflecta identitatea și valorile brandului dvs.

Da, toate site-urile noastre sunt optimizate SEO standard pentru a crește vizibilitatea online.

Realizăm o gamă variată de site-uri, inclusiv site-uri de prezentare și landing pages.

Un site bine realizat îmbunătățește prezența online și atrage mai mulți clienți potențiali.

Da, oferim soluții de găzduire premium care sunt gratuite în primele 12 luni de colaborare.

Pachetul standard de creare site web include design, dezvoltare, optimizare SEO standard și suport tehnic.

Utilizăm cele mai recente tehnologii și tendințe în design și creare site web.

Da, toate site-urile noastre web sunt responsive și optimizate pentru dispozitive mobile.

Da, adaptăm fiecare proiect la cerințele și obiectivele specifice ale fiecărui client.

Lucrăm îndeaproape cu clienții pentru a crea soluții web personalizate și unice.

Dezvoltăm conținutul în strânsă colaborare cu dvs., asigurându-ne că acesta este relevant și atractiv.

Încurajăm implicarea clientului pentru a ne asigura că rezultatul final în materie de creare site web, corespunde așteptărilor.

Da, oferim instruire pentru gestionarea eficientă a site-ului web post-lansare.

Prețul unui site web este determinat de complexitatea proiectului, funcționalități și alte specificații.

Da, putem include diverse funcționalități avansate în funcție de cerințele proiectului.

Procesul începe cu o consultare inițială pentru a înțelege nevoile și obiectivele dvs.