3 servicii de copywriting de care business-ul tau are nevoie ca sa existe pe piata

Importanta copywriting-ului este des trecuta cu vederea atunci cand vine vorba de imaginea unui business in mediul online sau offline, desi este o parte componenta la fel de importanta precum graphic design-ul sau web design-ul. Toate mesajele pe care un brand le transmite consumatorilor depind de calitatea acestor servicii.

Oamenii sunt intr-o continua cautare de informatii. Modul in care un business reuseste sa satisfaca aceasta nevoie de cunoastere poate influenta la un nivel foarte adanc perceptia publicului asupra felului in care brandul se raporteaza la clientii sai. Cu alte cuvinte, copywriting-ul, de unul singur, poate construi sau distruge reputatia unei afaceri.

Care e diferenta intre un copywriter profesionist si orice alta persoana care poate crea texte in numele unui business? Capacitatea de a se adapta la nevoile publicului si de a schimba perspectiva de la „cine suntem noi” la „ce putem face pentru tine”. Copywriterii din cadrul agentiei de marketing Happy Pencil din Timisoara stiu sa imbine teoria cu creativitatea in scopul crearii unei identitati vizuale atractive pentru business-ul tau. Iata 3 dintre serviciile de copywriting care fac parte din portofoliul agentiei:

Servicii content writing

Modul in care un brand se prezinta atat in fata potentialilor clienti, cat si in fata partenerilor de afaceri sau chiar a angajatilor este foarte important in stabilirea nivelului de profesionalism al companiei. O idee formulata gresit intr-un context important poate schimba complet rezultatele pe care echipa le asteapta in urma unei actiuni.

Serviciile de content writing din cadrul agentiei de marketing Happy Pencil includ redactarea de continut optimizat SEO pentru website-uri, landing page-uri, prezentari, brosuri, cataloage si orice alt tip de materiale, in functie de nevoile clientului.

Advertoriale SEO

Vizibilitatea pe motoarele de cautare este foarte importanta atunci cand iti doresti ca brandul tau sa devina lider pe piata in segmentul pe care il reprezinta. Pentru a atinge acest obiectiv, echipa ta are nevoie sa dezvolte o strategie care sa priveasca optimizarea constanta a continutului text.

Cu serviciul de advertoriale SEO, traficul de pe o publicatie de stiri online este utilizat pentru a creste relevanta site-ului printr-o strategie de backlinking pe care copywriterii agentiei o creeaza impreuna cu specialistii din departamentul Pay-per-Click. Continutul redactat tine cont atat de valorile brandului, cat si de interesele audientei pentru a obtine cat mai multe accesari.

Servicii creare blog

La fel ca in cazul advertorialelor, blogurile postate pe un site au o valoare extraordinara pentru cresterea vizibilitatii business-ului in mediul online. Avand in vedere ca este vorba despre o pagina interna a site-ului, sectiunea dedicata blogging-ului are, totusi, ceva in plus fata de advertorialele SEO. Utilizata la capacitate maxima, aceasta poate sa transforme business-ul intr-un punct de referinta atunci cand audienta este in cautare de informatii relevante din domeniu.

Prin serviciile de creare blog, copywriterii agentiei de marketing Happy Pencil redacteaza bloguri creative si informative, care au capacitatea de a mentine cititorul conectat pana la finalul lecturii. Astfel, bounce rate-ul site-ului scade, iar relevanta lui creste pe motoarele de cautare odata cu pozitiile pe Google.

 

Copywriting-ul este o parte componenta esentiala pentru cresterea unei afaceri si dezvoltarea unui brand. Desi, intr-adevar, informatia pe care o transmiti este foarte importanta, felul in care o transmiti este, de fapt, factorul care influenteaza decizia favorabila de achizitie. Comunicarea corecta a mesajului este factorul care face diferenta.

Daca ai nevoie de servicii profesionale de copywriting, completeaza formularul de contact de pe site si noi vom reveni in cel mai scurt timp cu informatiile de care ai nevoie.  

Despre Noi

Happy Pencil este o Agentie de Marketing de top, din Timisoara, care sprijina companiile sa-si accelereze potentialul de crestere prin marketing strategic.

Cele mai recente articole

Agentie de Marketing din Timisoara

In cadrul agentiei noastre de web design din Timisoara, poti beneficia de servicii integrate de web design, cat si de servicii profesioniste de marketing si promovare online.  

$39.99

Oferta speciala

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet.