Servicii graphic design pentru cresterea vizibilitatii brandului tau

Atunci cand discutam despre nevoile de promovare ale unui business versus nevoile de promovare ale unui brand, perspectiva in ceea ce priveste procesul de creatie si strategia de marketing capata cu totul si cu totul alte nuante.

Variabila care ramane insa neschimbata este necesitatea, in ambele cazuri, unor servicii de graphic design capabile sa ofere materialelor de promovare sau materialelor de prezentare acel element cheie, acea imagine vizuala care face diferenta in ochii audientei si declanseaza procese cu un impact major la nivel subconstient asupra deciziei de achizitie.   

Graphic design-ul poate satisface o multime de nevoi de marketing si business management, de aceea este un serviciu pe care orice afacere, in orice stadiu de dezvoltare si din orice domeniu de activitate, trebuie sa il considere necesar pentru cresterea vizibilitatii, credibilitatii si notorietatii pe piata. Odata ce devi constient ca felul in care iti expui business-ul sau brandul in fata publicului, partenerilor de afaceri sau chiar a propriilor angajati are un impact direct asupra calitatii relatiilor si a numarului de vanzari, aceste servicii de design grafic vor deveni automat o investitie pe termen lung pentru afacerea ta.

In departamentul de graphic design al agentiei de marketing Happy Pencil din Timisoara, crearea unei identitati vizuale complete incepe intotdeauna cu recunoasterea nevoilor business-ului si cu stabilirea prioritatilor, conform bugetului pus la dispozitie.

Servicii de graphic design pentru dezvoltarea brandului

Business-urile cu o strategie pe termen lung si perspectiva de viitor au nevoie de o identitate vizuala care sa rezume valorile, viziunea si relatia pe care organizatia doreste sa o stabileasca in raport cu clientii si partenerii sai. Profesionalismul pe care aceasta reuseste sa il inspire va creste increderea prospectilor in marca, in timp ce unitatea vizuala va face brandul usor de recunoscut pe toate canalele.

Daca afacerea ta trece printr-un proces de branding sau rebranding, iata cateva dintre serviciile design grafic la care poti apela in cadrul agentiei de marketing Happy Pencil:

 •  Logo design
 • Manual de brand
 •  Carti de vizita
 • Mape de prezentare
 • Prezentari de produse/servicii
 • Semnatura electronica
 •  Design de ambalaj etc.

Servicii de graphic design pentru marketing si promovare

Cu un impact la fel de mare asupra cresterii vizibilitatii, materialele de grafica publicitara faciliteaza recunoasterea brandului atat in mediul online, cat si in mediul offline. In functie de materialele create, grafica publicitara ofera date pe care echipa de marketing le poate masura si compara pentru a descoperi care sunt materialele cu care publicul tinta rezoneaza si ce tip de abordare ofera cele mai bune rezultate.

Printre serviciile de grafic design care ajuta business-urile sa-si atinga obiectivele de vanzari prin promovarea brandului, produselor sau a serviciilor pe care le ofera fac parte urmatoarele:

 • Bannere
 • Afise
 • Brosuri
 •  Pliante
 • Newslettere
 • Grafica pentru Social Media Ads
 • Colantare auto etc.

 

Cauti partenerii creativi potriviti pentru viitorul tau proiect? Vrei sa colaborezi cu o agentie de marketing profesionala? Afla mai multe despre portofoliul nostru de servicii graphic design pe link.  

Despre Noi

Happy Pencil este o Agentie de Marketing de top, din Timisoara, care sprijina companiile sa-si accelereze potentialul de crestere prin marketing strategic.

Cele mai recente articole

Agentie de Marketing din Timisoara

In cadrul agentiei noastre de web design din Timisoara, poti beneficia de servicii integrate de web design, cat si de servicii profesioniste de marketing si promovare online.  

$39.99

Oferta speciala

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet.