fbpx

Creare Site

Firma web design în Timisoara. Oferim servicii complexe de web design și creare site de prezentare cu tehnologii de ultimă generație.

Web design

Proiecte recent finalizate

Web design in Timisoara

Nedway Education

Web Design Timisoara

Nedway este unicul serviciu creat special pentru tinerii care vor să studieze în Țara Lalelor. De la alegerea facultăților potrivite pentru tine, cursuri de cultură și limbă, crearea dosarului de aplicație, până la discuții unu la unu cu studenți care deja învață acolo. Fiecare activitate cu noi te aduce cu un pas mai aproape de cea mai faină experiență studențească.” 

Web design Timisoara

4mind

Web Design Timisoara

Beneficii de sănătate mintală și echilibru prsiho-emoțional pentru angajați într-o singură platformă, oricând și oricum au nevoie.

Web design Timisoara

Psihoterapie Tiberiu Botea

Web Design Timisoara

“Ceea ce nu se obține ușor are valoare” este îndemnul cel mai de preț primit în momentul în care am început Facultatea de Psihologie și moto-ul după care m-am ghidat în ultimii ani de pregătire.

Web design in Timisoara

Contabilitate și resurse umane

Web Design Timisoara

Suntem o echipă tânără și dinamică de profesioniști aflați în permanență la curent cu toate schimbările legislative. Vă oferim servicii de contabilitate, salarizare și resurse umane în București și județul Ilfov și online în restul țării, pentru SRL și PFA.” 

Web design Timisoara

Cabana Mea

Web Design Timisoara

Cabana Mea din Valea Doftanei este locul unde vii atunci când vrei să redescoperi sunete, arome și miresme imposibil de găsit la oraș.

Web design in Timisoara

Asigurari Gabriela Rebei

Web Design Timisoara

“Am simțit în multe momente ce înseamnă concretizarea unui risc si efectele sale negative și într-un final am ajuns să conștientizez că viața de familie poate fi mult mai puțin sinuoasă dacă apelăm la soluții de asigurare.” 


Fii diferit, atunci când ceilalți sunt toți la fel!

Creare site web cu web design atractiv în Timisoara. Utilizăm ultimele tehnologii din domeniu pentru ca experiența de navigare a utilizatorului final să fie o călătorie și nu o destinație.

Alegeți tema preferatăPeste 100 de teme din toate domeniile
Web design in Timisoara

Creare

Site de prezentare

Web design Timisoara

Ușor de Administrat

Panou de administrare inclus prin care poți optimiza și actualiza întregul conținut text, foto sau video chiar și dacă nu ai cunoștințe tehnice.

Web design Timisoara

Web Design

Site-ul va avea un web design responsive și se va afișa perfect indiferent de dispozitivul de pe care este accesat (PC, Laptop, Tabletă sau Smatphone).

Web design Timisoara

Încarcare Rapidă

Vom optimiza SEO on page și off page fiecare pagină în parte încă din etapa de dezvoltare, astfel încât site-ul să se poziționeze mai bine în Google Search.

Web design in Timisoara

Beneficii Complete

Adrese de email nelimitate. Integrare conturi social media. Blog modern. Google Analytics inclus. Suport tehnic gratuit. Finalizat în 10 zile lucrătoare.

Web design in Timisoara

Hosting Performant

Site-urile găzduite la noi beneficiază de hosting gratuit timp de 1 an de zile. Folosim servere performante iar site-urile găzduite se vor încărca super rapid.

Web design in Timisoara

Certificat SSL inclus

Util site-urilor care culeg informații “sensibile” de la vizitatori (date de autentificare, user și parolă, date de personale sau liste cu clienți).  

Întrebări frecvente

Creare Web Design în Timisoara

Cât costă un site?

Bugetul este stabilit în funcție de complexitatea web design-ului și de funcționalitățile dorite. 

Ce materiale trebuie să vă pun la dispoziție?

Înainte de începerea proiectului îți punem la dispoziție un brief de proiect pentru realizarea unui web design personalizat care conține toate întrebările necesare etapei de demarere.

Cât de repede poate fi gata site-ul?

Termenul limită se stabilește tot în funcție de complexitatea web design-ului. În mod normal livrăm un site de prezentare în 10 zile lucrătoare, dar pentru proiecte mai mari de web design este nevoie de mai mult timp.

Oferiți și servicii de copywriting?

Da, avem toate departamentele de suport de care ai nevoie. Textele de prezentare pe care le realizam in procesul de web design sunt bugetate în oferta noastră.

Cu ce informații îți putem fi de folos astazi?
Te rugam accepta politica noastră de protecție a datelor înainte de a începe conversația.