fbpx

Creare Site

Firma web design în Timisoara. Oferim servicii complexe de web design și creare site de prezentare cu tehnologii de ultimă generație.

Web design

Proiecte recent finalizate

Nedway Education

Web design Timisoara
“Nedway este unicul serviciu creat special pentru tinerii care vor să studieze în Țara Lalelor. De la alegerea facultăților potrivite pentru tine, cursuri de cultură și limbă, crearea dosarului de aplicație, până la discuții unu la unu cu studenți care deja învață acolo. Fiecare activitate cu noi te aduce cu un pas mai aproape de cea mai faină experiență studențească.”

4 mind

Web design Timisoara
Susține echilibrul psiho-emoțional al echipei tale prin ședințe de psihoterapie și coaching cu o rețea de specialiști licențiați și certificați, selfhelp, consiliere virtuală prin chatbot Serena 24/7 și webinarii de wellbeing, totul într-o singură platformă, ușor de implementat și accesat.”

Cabana Mea

Web design Timisoara

“Aici vei regăsi mirosul de fân proaspat cosit, sunetul talangilor, gustul fragilor întâlniți la marginea drumului, gustul “Cașcavelei”, brânza făcută de localnici după o rețetă straveche, mirosul și trosnetul lemnelor care ard în șemineu în serile de iarnă, susurul râului Doftana și aerul proaspăt de munte.”

Contabilitate și resurse umane

Web design Timisoara
“Beneficiile aduse prin colaborarea cu o societate de contabilitate, se reflectă în timpul de care veți dispune suplimentar, pentru a vă putea focusa atenția, în totalitate, pe task-urile din cadrul companiei dumneavoastră, lasând astfel în grija noastră, tot ceea ce presupune evidența contabilă.”

Psihoterapeut Tiberiu Botea

Web design Timisoara

“Dacă ești în căutarea unui psihoterapeut în Bucuresti, atunci ai ajuns unde trebuie! Numele meu este Tiberiu Botea, sunt psihoterapeut acreditat, cu drept de liberă practică oferit de Colegiul Psihologilor din România – Cod 18200. Cu o experiență de peste 5 ani, reușesc să ofer oamenilor liniștea și încrederea pe care o caută atunci când pornesc pe drumul psihoterapiei.”

Consultanță Asigurări

Web design Timisoara

“Desigur, ca efect al celor trei ipostaze, mă aflu într-o conjunctură în care viața e plină de interacțiune, provocări și bineînțeles, de riscuri. Am simțit în multe momente pe propria piele ce înseamnă concretizarea unui risc si efectele sale negative, am ajuns să studiez această noțiune și într-un final să conștientizez că viața de familie poate fi mult mai puțin sinuoasă dacă apelăm la soluții de asigurare.”


Fii diferit, atunci când toți ceilalți sunt la fel!

Creare site web cu web design atractiv în Timisoara. Utilizăm ultimele tehnologii din domeniu pentru ca experiența de navigare a utilizatorului final să fie o călătorie și nu o destinație.

Alegeți tema preferatăPeste 100 de teme din toate domeniile
Web design in Timisoara

Creare

Site de prezentare

Web design Timisoara

Ușor de Administrat

Panou de administrare inclus prin care poți optimiza și actualiza întregul conținut text, foto sau video chiar și dacă nu ai cunoștințe tehnice.

Web design Timisoara

Web Design

Site-ul va avea un web design responsive și se va afișa perfect indiferent de dispozitivul de pe care este accesat (PC, Laptop, Tabletă sau Smatphone).

Web design Timisoara

Încarcare Rapidă

Vom optimiza SEO on page și off page fiecare pagină în parte încă din etapa de dezvoltare, astfel încât site-ul să se poziționeze mai bine în Google Search.

Web design in Timisoara

Beneficii Complete

Adrese de email nelimitate. Integrare conturi social media. Blog modern. Google Analytics inclus. Suport tehnic gratuit. Finalizat în 10 zile lucrătoare.

Web design in Timisoara

Hosting Performant

Site-urile găzduite la noi beneficiază de hosting gratuit timp de 1 an de zile. Folosim servere performante iar site-urile găzduite se vor încărca super rapid.

Web design in Timisoara

Certificat SSL inclus

Util site-urilor care culeg informații “sensibile” de la vizitatori (date de autentificare, user și parolă, date de personale sau liste cu clienți).  

Întrebări frecvente

Creare Web Design în Timisoara

Cât costă un site?

Bugetul este stabilit în funcție de complexitatea web design-ului și de funcționalitățile dorite. 

Ce materiale trebuie să vă pun la dispoziție?

Înainte de începerea proiectului îți punem la dispoziție un brief de proiect pentru realizarea unui web design personalizat care conține toate întrebările necesare etapei de demarere.

Cât de repede poate fi gata site-ul?

Termenul limită se stabilește tot în funcție de complexitatea web design-ului. În mod normal livrăm un site de prezentare în 10 zile lucrătoare, dar pentru proiecte mai mari de web design este nevoie de mai mult timp.

Oferiți și servicii de copywriting?

Da, avem toate departamentele de suport de care ai nevoie. Textele de prezentare pe care le realizam in procesul de web design sunt bugetate în oferta noastră.

Cu ce informații îți putem fi de folos astazi?
Te rugam accepta politica noastră de protecție a datelor înainte de a începe conversația.