Web Design Timisoara - Creare site Timisoara | Creare website | 0731 002 240

Creare Website

Oferim servicii complete de web design și creare site de prezentare cu tehnologii de ultimă generație. Vă punem la dispoziție inclusiv serviciul de hosting, server de email dedicat precum și suport în achiziționarea domeniului.ro.

În cadrul agenției noastre de marketing din Timisoara, creăm site-uri simple de prezentare dar realizăm și website-uri complexe, cu multiple funcționalități și plungin-uri personalizate, menite să aducă la viață orice idee ai avea.

Fiecare site de prezentare pe care îl realizăm, îl optimizăm SEO la nivel standard astfel încât website-ul odată finalizat să poată beneficia de un trafic organic de înaltă calitate.

Colegii noștri din departamentul de web design și SEO, au experiența necesară pentru a identifica cuvintele cheie specifice domeniului tău de activitate, pentru ca site-ul tău să apară primul în rezultatele organice.

Datorită experienței pe care o avem pe partea de promovare online prin campanii PPC, îți vom integra conținutul text și foto într-un mod eficient pentru viitoarele conversii din campaniile de Facebook sau Google Ads.

Ne asigurăm astfel, încă din etapa de proiectare a site-ului web, că la finalizare, website-ul îți va putea vinde produsele sau serviciile. 

Ușor de administrat

Panou de administrare inclus prin care poți optimiza și actualiza întregul conținut text, foto sau video chiar și dacă nu ai cunoștințe tehnice.

Web design

Site-ul va avea un web design responsive și se va afișa perfect indiferent de dispozitivul de pe care este accesat (PC, Laptop, Tabletă sau Smatphone).

Încărcare rapidă

Vom optimiza SEO on page și off page fiecare pagină în parte încă din etapa de dezvoltare, astfel încât site-ul să se poziționeze mai bine în Google Search.

/web-design-timisoara/
Beneficii complete

Adrese de email nelimitate. Integrare conturi social media. Blog modern. Google Analytics inclus. Suport tehnic gratuit. Finalizat în 10 zile lucrătoare.

Hosting performant

Site-urile web găzduite la noi beneficiază de hosting gratuit timp de 1 an de zile. Folosim servere performante iar site-urile găzduite se vor încărca super rapid.

Certificat SSL inclus

Util site-urilor web care culeg informații “sensibile” de la vizitatori (date de autentificare, user și parolă, date de personale sau liste cu clienți).

Susține echilibrul psiho-emoțional al echipei tale prin ședințe de psihoterapie și coaching cu o rețea de specialiști licențiați și certificați, selfhelp, consiliere virtuală prin chatbot Serena 24/7 și webinarii de wellbeing, totul într-o singură platformă, ușor de implementat și accesat.”

Când alegi ferestre de calitate, alegi de fapt să ai mai puține griji în viitor! Toate produsele noastre, fie că vorbim despre ferestre termopan cu profil de Al sau PVC, reprezintă un adevarat scut termic, anti-condens și anti-fonic, având totodată un design atractiv.

“Aici vei regăsi mirosul de fân proaspat cosit, sunetul talangilor, gustul “Cașcavelei”, brânza făcută de localnici după o rețetă straveche, mirosul și trosnetul lemnelor care ard în șemineu în serile de iarnă, susurul râului Doftana și aerul proaspăt de munte.”

“Nedway este unicul serviciu creat special pentru tinerii care vor să studieze în Țara Lalelor. De la alegerea facultăților potrivite pentru tine, cursuri de cultură și limbă, crearea dosarului de aplicație, până la discuții unu la unu cu studenți care deja învață acolo. Fiecare activitate cu noi te aduce cu un pas mai aproape de cea mai faină experiență studențească.”

“Beneficiile aduse prin colaborarea cu o societate de contabilitate, se reflectă în timpul de care veți dispune suplimentar, pentru a vă putea focusa atenția, în totalitate, pe task-urile din cadrul companiei dumneavoastră, lasând astfel în grija noastră, tot ceea ce presupune evidența contabilă.”

“Dacă ești în căutarea unui psihoterapeut în Bucuresti, atunci ai ajuns unde trebuie! Numele meu este Tiberiu Botea, sunt psihoterapeut acreditat, cu drept de liberă practică. Cu o experiență de peste 5 ani, reușesc să ofer oamenilor liniștea și încrederea pe care o caută atunci când pornesc pe drumul psihoterapiei.”

Casa Elena este situată la malul Dunării, între cazanele Mici și Cazanele Mari, în golful Dubovei, la 100 m distanță de Biserica Dubova. Proprietatea a fost complet renovată în 2021 și dispune de 5 camere ....

“Am simțit în multe momente pe propria piele ce înseamnă concretizarea unui risc si efectele sale negative, am ajuns să studiez această noțiune și într-un final să conștientizez că viața de familie poate fi mult mai puțin sinuoasă dacă apelăm la soluții de asigurare.”

Părerea clienților noștri despre noi

"Echipă de profesioniști cu care e o plăcere să lucrezi."​

Client Logo
Simona Petrescu Cabana Mea Valea Doftanei

"​O echipă muncitoare, atentă la detalii, oferind cele mai bune soluții. Principala caracteristică (deși sunt multe) este comunicarea. Echipa Premium Fenster recomandă echipa Happy Pencil"​

Client Logo
Neluțu Sebestyen Premium Fenster

"Profesioniști și super amabili. Colaboratori de nota 10!!"

Client Logo
Gianina Zimmermann Ponei pentru copii

"O echipă minunată, mereu atentă la nevoile clientului!!"

Client Logo
Mirela Pomparău Consulting Expert

"Foarte profesioniști și amabili! A fost foarte ușor să comunicăm și mereu răspund în timp util. Sunt determinați să satisfacă clienții! Recomand!"

Client Logo
Eduard Trică Nedway

În cadrul agenției noastre de web design din Timisoara, poți beneficia de servicii integrate de web design, cât și de servicii profesioniste de marketing și promovare online.  

$39.99

Oferta speciala

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet.