Publicitate Online Timisoara - Promovare Online Timisoara - Marketing Online Timisoara

Pay per click

Concentrează-te pe ceea ce faci cel mai bine și permite-ne să-ți gestionăm în mod profesional campaniile de marketing online. Prin strategii avansate de targetare îți vom afișa reclamele în fața publicului potrivit, în momentul potrivit, cu mesajul potrivit pentru a obține conversii materializate în achiziții online de produse sau servicii, descărcarea unui ebook, a unei aplicații, înscrierea la un curs, vizitarea unui magazin fizic, completarea unui formular, etc. 

Datorită complexității algoritmilor Facebook, putem realiza o targetare geografică extrem de precisă, pentru ați atinge obiectivele de marketing stabilite.

Specialiștii în marketing de la Facebook își îmbunătățesc încontinuu platfoma de marketing, oferind multe sfaturi de optimizare a campaniilor publcitare. 

După ce îți creăm și instalăm în website un Facebook Pixel, vom putea monitoriza acțiunile vizitatorilor în site. Acest lucru ne va permite crearea unor conversii țintite.

Fiecărei pagini din website-ul tău îi putem crea o audiență personalizată pe care să o populăm cu vizitatori la 7 zile până la 540 de zile. Ulterior o vom folosi în Facebook Ads.

Prin intermediul campaniilor de Facebook Ads te poți adresa direct prin messenger unei audiențe personalizate, dispusă să acționeze în direcția pe care ți-o dorești.

Events manager ne permite să monitorizăm evenimente în site-ul tău precum adăugare în coș, inițiere finalizare comandă, finalizare înregistrare, programare, etc.

În timp ce Facebook Ads și Instagram Ads sunt platforme excelente pentru o companie B2C să ajungă în fața clienților, LinkedIn în schimb, este canalul numărul unu pentru marketing de la business la business și publicitate online. Pentru companiile care caută mai mulți clienți B2B, LinkedIn este rețeaua ideală, anunțurile fiind afișate direct în fluxurile de știri (news feed) al publicului țintă.

Linkedin Ads ne permite să ajungem direct la factorii de decizie, luând în considerare funcția lor, vechimea, numele companiei, dimensiunea companiei, industrie, zonă geografică, educație și abilitățile lor. LinkedIn este platforma de socializare # 1 pentru profesioniști.

Ești în cătarea unei strategii de marketing care să nu-ți golească buzunarele dar care să-ți ofere excelente rezultate? Atunci răspunsul este reclamele PPC (pay per click). Avantajele publicității PPC includ accesibilitatea și capacitatea de a genera trafic pe site, de a crește conversiile și de a-ți dezvolta afacerea într-un timp relativ scurt.

Avantajul principal al platformei Google constă în potențialul de reach al utilizatorilor. Cu o cotă de piață, în România, de 97,8%, nu e de mirare de ce Google rămâne prima opțiune atunci când vrei să te informezi dintr-o sursă credibilă.

Prin Google Ads, îți afișăm anunțurile persoanelor care caută ceea ce afacerea ta are de oferit. Îți vom optimiza continuu campania, astfel încât numai persoanele care doresc să cumpere produsele sau serviciile tale să fie trimise pe site-ul tău. 

Ne adresăm consumatorilor doar atunci când ei caută produse sau servicii similare cu ceea ce tu comercializezi. Plătești doar pentru rezultate cum ar fi, click-uri către site sau apeluri telefonice.

Rețeaua de Google Display ne permite să afișăm publicului țintă bannere direcționate, cu backlink, în timp ce aceștia navighează pe site-uri partenere Google, pe YouTube, își verifică emailul, etc.

Campaniile video ne oferă posibilitatea să îți afișăm anunțul pe YouTube sau prin intermediul unor parteneri video Google, în fața unei audiențe personalizate, cu scopul de ați prezenta produsele sau serviciile. 

Îți dorești utilizatori doritori să îți instaleze aplicația? Fiecare subtip de campanie disponibilă în App campaign se concentrează pe diferite acțiuni și strategii de licitare pentru ca tu să-ți poți atinge obiectivele.

Campaniile de tip Shopping Ads ne ajută să îți promovăm produsele oferind utilizatorilor informații detaliate despre ceea ce vinzi, înainte de a da chiar click pe anunțul reclamei tale. 

Smart Ads utilizează conținutul text disponibil în site-ului tău web cum sunt titlurile, descrierile produselor sau serviciilor, ceea ce conferă anunțurilor afișate un plus de relevanță.

Vrei mai multe vizite într-o locație comercială sau la sediul firmei? Atunci aceasta este reclama potrivită! Anunțurile vor fi afișate în rețelele Google (Search sau Google My Business).

Acest tip de campanie ne ajută să oferim experiențe publicitare vizuale, sugestive și personalizate utilizatorilor care sunt pregătiți să îți descopere produsele sau serviciile diponibile. 

Căutăm cuvintele cheie relevante domeniului tău de activitate

Stabilim obiectivul campaniei și strategia de licitare

Instalăm în website pixelul Google Analytics

Creăm audiențe personalizate care se vor popula automat

Optimizăm campaniile eliminând cuvintele cheie negative

Creăm cele mai profitabile conversii și le targetăm 

Realizăm campanii de Remarketing pentru o eficiență absolută

Creăm texte care cresc rata de click și implicit traficul pe site

Stabilim și implementăm extensiile reclamelor care te avantajează

Optimizăm periodic campaniile pentru optimizarea costurilor

Analizăm și utilizăm rezultatele obținute pentru succesul campaniei

Raportăm lunar sau la cerere principalii indicatori monitorizați

Căutăm cuvintele cheie relevante domeniului tău de activitate

Stabilim obiectivul campaniei și strategia de licitare

Instalăm în website pixelul Google Analytics

Creăm audiențe personalizate care se vor popula automat

Creăm cele mai profitabile conversii și le targetăm 

Optimizăm campaniile eliminând cuvintele cheie negative

Realizăm campanii de Remarketing pentru o eficiență absolută

Creăm texte care cresc rata de click și implicit traficul pe site

Stabilim și implementăm extensiile reclamelor care te avantajează

Optimizăm periodic campaniile pentru optimizarea costurilor

Analizăm și utilizăm rezultatele obținute pentru succesul campaniei

Raportăm lunar sau la cerere principalii indicatori monitorizați

Ne-au acordat încredere și le mulțumim
Rock the Wolves Mopeka Alina Moza 4 mind Ekko Mega Group Nedway Anca Panțîru Gyniclinique Consulting Expert Up Service  Maso Zono Center CNIT Premium Fenster Ponei pentru copii Cabana mea Adora Optik Echipamente protectie

$39.99

Oferta speciala

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet.