Optimizare SEO Timisoara | Promovare SEO Timisoara | 0731 002 240 - Agentie de Marketing Online

SEO

Spre deosebire de campaniile de promovare online PPC ale căror beneficii încetează odată cu sfârşitul reclamelor, rezultatele la care ajungi prin campaniile de optimizare SEO sunt obţinute organic, ceea ce înseamnă că odată cu finalizarea campaniei, rezultatele obținute nu se vor pierde. 

Optimizarea SEO îți va aduce rezultate pe termen lung, costă mai puțin și are eficiență maximă. Vom monitoriza concurența pentru a putea interveni și a efectua procesele necesare astfel încât site-ul tău să se poziționeze întotdeauna în fața lor pentru anumite cuvinte cheie prestabilite.

În zilele noastre, succesul sau declinul unei companii este influențat preponderent de vizibilitatea în mediul online. Devine astfel și mai importantă activitatea de diseminare a informației relevante în portaluri de știri de calitate, cu DA (domain authority) mare și trafic organic ridicat.

Brain storming

Alocăm timp și punem o serie de întrebări pentru a înțelege pe deplin obiectivele tale de afaceri, piața țintă, concurenții online și offline și provocările de marketing și concurențiale cu care te confrunți.

Etapa 1
SEO Off Page

SEO Off Page cuprinde diferitele procese și acțiuni pe care le desfășurăm în afara site-ului web, care influențează clasarea acestuia în paginile cu rezultate ale motorului de căutare (SERP).

Etapa 2
SEO On Page

SEO On Page se referă la conținutul de pe site-ul web și la modul în care acesta poate fi creat și optimizat pentru a sprijini clasarea și vizibilitatea paginilor site-ului în motoarele de căutare.

Etapa 3
SEO tehnic

SEO tehnic se referă la procesele implicate în optimizarea site-ului pentru a putea fi accesat de crawlere și indexat, precum și la alte procese tehnice concepute pentru a îmbunătăți vizibilitatea site-ului.

Etapa 4

Ne dorim ca și tine rezultate vizibile și măsurabile prin volumul de vânzări, încă din prima zi, însă spre deosebire de campaniile PPC, prin intermediul cărora poți apărea primul în căutări extrem de rapid, optimizarea SEO este un proces de durată dar cu satisfacții consistente. 

Obiectivele optimizării SEO

Obiectivele optimizării SEO

În cadrul Agentiei noastre de Marketing din Timisoara, administrăm un departament experimentat de SEO, format dintr-o echipă specializată în dezvoltare de conținut text și campanii de comunicare pentru orice tip de afacere, website sau magazin online.

Depinde! În prima fază realizăm un audit în cadrul departamentului nostru de SEO din Timisoara și stabilim direcțiile de optimizare SEO pentru paginile sau categoriile de produse/servicii de interes. Urmărim permanent un echilibru între rentabilitatea prezenței pe prima pagină și resursele necesare de care avem nevoie pentru a obține rezultatele respective.

Domeniul de activitate, concurența pe cuvintele cheie pentru care se dorește optimizarea SEO, vechimea site-ului, structura sa sau procesul de link building va influența direct investiția necesară.

De reținut faptul că spre deosebire de campaniile PPC, optimizarea SEO prin metode white hat (în acord cu politicile Google) va aduce beneficii durabile d.p.d.v. al vizibilității în mediul online, oricărei afaceri website sau magazin online. 

Rezultate vizibile apar în primele 2-3 luni, de la începutul optimizării SEO. În funcție de numărul de ore pe care îl alocăm strategiei de optimizare SEO alese și bugetul disponibil, putem aduce pe prima pagină în căutări orice afacere în primele 6 luni de colaborare. Agentia noastră de optimizare SEO din Timisoara îți va pune la dispozițite servicii de promovare SEO care vor face diferența între bugetul investit și rezultatele obținute. De reținut că optimizarea SEO este un maraton, nu un sprint!

În urma auditului de optimizare SEO vom identifica aspectele de ordin tehnic, de conținut, etc., care trebuie îmbunătățite pentru obținerea vizibilității online dorite.

Vom stabili strategia de optimizare SEO care cuprinde:

  • Identificarea cuvintelor cheie relevante pentru domeniul de activitate.
  • Facem un studiu al concurenței.
  • Optimizăm structura site-ului pentru a oferi utilizatorilor o experiență de navigare optimă și eficientă cât și pentru o indexare corectă a informației de către roboții Google.
  • Setăm atributele ALT pentru imagini.
  • Stabilim frecvența de apariție a cuvintelor cheie în fiecare pagină din site.
  • Optimizăm d.p.d.v. SEO titlurile link-urilor fiecărei pagini.
  • Optimizăm d.p.d.v. SEO meta title, description și headings la nivelul întregului site.
  • Îmbunătățim rețeaua de backlink-uri interne.
  • Realizăm advertoriale pe care le vom publica în cele mai relevante publicații online, trusturi de presă, agenții de PR pentru a obține link-uri de calitate extrem de necesare succesului campaniei de optimizare SEO (strategie de linkbuilding – optimizare SEO off page).

Agenția noastră de marketing, prin departamentul specializat de optimizare SEO din Timisoara vă poate garanta rezultate vizibile, măsurabile încă din primele 3 luni de colaborare.

Campania de optimizare SEO este influențată de o serie de factori precum arhitectura website-ului sau strategia de optimizare SEO, care vor stabili până la urmă durata de timp și rezultatele obținute.

Recomandăm ca optimizarea SEO efectuată de specialiștii noștri din Timisoara, să fie implementată cât mai curând posibil, prin intermediul tehnicilor de optimizare SEO dovedite și care respectă toate politicile Google (white hat).

În eventualitatea în care optați pentru rezultate obținute “peste noapte” prin achiziția de trafic din partea unor link-uri malițioase, motoarele de căutare vă vor interpreta site-ul ca făcând apel la tehnici neloiale (black hat), putând penaliza sau chiar exclude definitiv site-ul din rezultatele de căutare.

 De reținut că nici concurența nu doarme, făcând la rândul lor eforturi de îmbunătățire a poziției în motoarele de căutare de acea vă invităm să beneficiați de toată experiența echipei noastre de specialiști în optimizare SEO, din cadrul agenției noastre de marketing din Timisoara. 

Ne-au acordat încredere și le mulțumim
Rock the Wolves Mopeka Alina Moza 4 mind Ekko Mega Group Nedway Anca Panțîru Gyniclinique Consulting Expert Up Service  Maso Zono Center CNIT Premium Fenster Ponei pentru copii Cabana mea Adora Optik Echipamente protectie

$39.99

Oferta speciala

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet.