fbpx

OPTIMIZARE SEO

Servicii SEO

Afacerea ta va ajunge pe prima pagină în Google

Spre deosebire de campaniile de promovare online PPC ale căror beneficii încetează odată cu sfârşitul reclamelor, rezultatele la care ajungi prin campaniile de optimizare SEO sunt obţinute organic, ceea ce înseamnă că odată cu finalizarea campaniei, rezultatele obținute nu se vor pierde.

Promovare online prin

Campanii de Optimizare SEO

Optimizare SEO on page

Optimizăm SEO site-uri și magazine online pentru creșterea traficului de calitate și a vizibilității organice în Google Search

Detalii

Optimizarea SEO on-page include aspecte legate de configurarea tehnică și calitatea conținutului. Realizate corect, vor crește considerabil încrederea publicului în produsele sau serviciile tale. Rezultatul unei campanii de optimizare seo de succes presupune creșterea ratei de conversie și reducerea costurilor cu promovarea online.

Audit SEO

Analizăm prezența online a afacerii tale și a necesităților de optimizare SEO, pentru o indexare prioritară în motoarele de căutare

Detalii

Cuvintele cheie reprezintă baza pe care vom clădi o o campanie de optimizare SEO de succes. De ce? Pentru că ele reprezintă puntea de legătură între produsele sau serviciile tale și modul în care potențialii tăi clienți ajung să te cunoască. Agenția noastră de marketing dispune de un departament specializat în optimizare SEO în Timisoara, capabil să ducă la bun sfârșit orice proiect de optimizare SEO, indiferent de complexitate.

Optimizare SEO off page

Dezvoltăm o rețea de backlink-uri de calitate de la site-uri cu autoritate, directoare de business, publicații locale, presa online, etc.

Detalii

Dacă optimizarea SEO on page se concentrează pe arhitectura site-ului, backlink-urile interne, conținut text relevant, tag-urilor și meta-tag-urilor HTML precum și asupra cuvintelor cheie din domeniul tău de activitate, optimizarea SEO off page presupune mai mult asocierea afacerii tale cu website-uri relevante, cu domeniu de autoritate mare, care îți pot transfera (dofollow) din credibilitatea și notorietatea lor. 

Promovare SEO

Clasare de TOP în

Google Search

Ne dorim ca și tine rezultate vizibile și măsurabile prin volumul de vânzări, încă din prima zi, însă spre deosebire de campaniile PPC, prin intermediul cărora poți apărea primul în căutări extrem de rapid, optimizarea SEO este un proces de durată dar cu satisfacții consistente.

Avantajele Promovării SEO

Obții clienți noi la costuri minime

Optimizarea SEO îți va aduce rezultate pe termen lung, costă mai puțin și are eficiență maximă. Vom monitoriza concurența pentru a putea interveni și a efectua procesele necesare astfel încât site-ul tău să se poziționeze întotdeauna în fața lor pentru anumite cuvinte cheie prestabilite.

În zilele noastre, succesul sau declinul unei companii este influențat preponderent de vizibilitatea în mediul online. Devine astfel și mai importantă activitatea de diseminare a informației relevante în portaluri de știri de calitate, cu DA (domain authority) mare și trafic organic ridicat.

Realizăm un audit 360° a afacerii tale

Te poziționăm pe prima pagină în Google Search

Optimizăm on page conținutul text

Te publicăm doar în trusturi de presă cunoscute

Rezultate vizibile, măsurate doar în vânzări

Optimizare SEO Timisoara

În cadrul Agentiei noastre de Marketing din Timisoara, administrăm un departament experimentat de SEO, format dintr-o echipă specializată în dezvoltare de conținut text și campanii de comunicare pentru orice tip de afacere, website sau magazin online.

Întrebări frecvente

Despre Serviciile de Optimizare SEO

Care este bugetul pe care trebuie să-l aloc pentru SEO?

Depinde! În prima fază realizăm un audit în cadrul departamentului nostru de SEO din Timisoara și stabilim direcțiile de optimizare SEO pentru paginile sau categoriile de produse/servicii de interes. Urmărim permanent un echilibru între rentabilitatea prezenței pe prima pagină și resursele necesare de care avem nevoie pentru a obține rezultatele respective.

Domeniul de activitate, concurența pe cuvintele cheie pentru care se dorește optimizarea SEO, vechimea site-ului, structura sa sau procesul de link building va influența direct investiția necesară.

De reținut faptul că spre deosebire de campaniile PPC, optimizarea SEO prin metode white hat (în acord cu politicile Google) va aduce beneficii durabile d.p.d.v. al vizibilității în mediul online, oricărei afaceri website sau magazin online.

În cât timp pot ajunge pe prima pagină în căutări?

Rezultate vizibile apar în primele 2-3 luni, de la începutul optimizării SEO. În funcție de numărul de ore pe care îl alocăm strategiei de optimizare SEO alese și bugetul disponibil, putem aduce pe prima pagină în căutări orice afacere în primele 6 luni de colaborare. Agentia noastră de optimizare SEO din Timisoara îți va pune la dispozițite servicii de promovare SEO care vor face diferența între bugetul investit și rezultatele obținute. De reținut că optimizarea SEO este un maraton, nu un sprint!

Cum știți ce strategie de optimizare SEO mi se potrivește?

În urma auditului de optimizare SEO vom identifica aspectele de ordin tehnic, de conținut, etc., care trebuie îmbunătățite pentru obținerea vizibilității online dorite.

Vom stabili strategia de optimizare SEO care cuprinde:

  • Identificarea cuvintelor cheie relevante pentru domeniul de activitate.
  • Facem un studiu al concurenței.
  • Optimizăm structura site-ului pentru a oferi utilizatorilor o experiență de navigare optimă și eficientă cât și pentru o indexare corectă a informației de către roboții Google.
  • Setăm atributele ALT pentru imagini.
  • Stabilim frecvența de apariție a cuvintelor cheie în fiecare pagină din site.
  • Optimizăm d.p.d.v. SEO titlurile link-urilor fiecărei pagini.
  • Optimizăm d.p.d.v. SEO meta title, description și headings la nivelul întregului site.
  • Îmbunătățim rețeaua de backlink-uri interne.
  • Realizăm advertoriale pe care le vom publica în cele mai relevante publicații online, trusturi de presă, agenții de PR pentru a obține link-uri de calitate extrem de necesare succesului campaniei de optimizare SEO (strategie de linkbuilding – optimizare SEO off page).

Agenția noastră de marketing, prin departamentul specializat de optimizare SEO din Timisoara vă poate garanta rezultate vizibile, măsurabile încă din primele 3 luni de colaborare.

Cât de eficiente sunt serviciile de optimizare SEO?

Campania de optimizare SEO este influențată de o serie de factori precum arhitectura website-ului sau strategia de optimizare SEO, care vor stabili până la urmă durata de timp și rezultatele obținute.

Recomandăm ca optimizarea SEO efectuată de specialiștii noștri din Timisoara, să fie implementată cât mai curând posibil, prin intermediul tehnicilor de optimizare SEO dovedite și care respectă toate politicile Google (white hat).

În eventualitatea în care optați pentru rezultate obținute “peste noapte” prin achiziția de trafic din partea unor link-uri malițioase, motoarele de căutare vă vor interpreta site-ul ca făcând apel la tehnici neloiale (black hat), putând penaliza sau chiar exclude definitiv site-ul din rezultatele de căutare.

 De reținut că nici concurența nu doarme, făcând la rândul lor eforturi de îmbunătățire a poziției în motoarele de căutare de acea vă invităm să beneficiați de toată experiența echipei noastre de specialiști în optimizare SEO, din cadrul agenției noastre de marketing din Timisoara.

Cu ce informații îți putem fi de folos astazi?
Te rugam accepta politica noastră de protecție a datelor înainte de a începe conversația.