Graphic Design Timisoara - Logo Design - Agentie de Marketing Online

Graphic Design

TIMISOARA

În zilele noastre, este extrem de important ca afacera ta să poată ieși în evidență din multitudinea de alte business-uri din domeniul tău de activitate. Iar cea mai bună modalitate de a reuși acest lucru este prin crearea unui graphic design pe care consumatorii să-l poată observa și identifica foarte ușor.

În cadrul agenției noastre de marketing, Happy Pencil, dispunem de un departament specializat de graphic design capabil să dea viață oricărei idei pe care ai avea-o. Creăm design grafic unic și personalizat care să răspundă nevoilor tale de promovare online sau offline.

 

Graphic design-ul este un instrument important care îmbunătățește modul în care comunicați cu alte persoane sau comunități de afaceri. Acesta servește pentru a vă transmite ideile într-un mod care este nu numai eficient, ci și estetic.

 

01.
Branding

Graphic design-ul are rolul de a vă eficientiza investițiile în marketing și este totodată cheia construirii unui brand profesional, ușor de recunoscut în ani care vor urma.

02.
Comunicare

Designerii noștri grafici sunt instruiți pentru a putea informa, convinge, direcționa, organiza, distra și atrage atenția prin design-urile lor.

03.
Investiție înțeleaptă

Capacitatea de a atrage atenția, de a simboliza profesionalismul și încrederea unei companii sunt elemente esențiale pentru a obține mai multe vânzări.

Graphic designul este procesul de creare a conținutului vizual sub formă de imagini, ilustrații, tipografie, fotografii, template-uri în social media, etc. pentru a comunica mesaje în mediul online sau offline. Este utilizat în diverse domenii, cum ar fi publicitatea, relațiile publice, marketingul, proiectarea etc. Fiecare afacere are anumite calități intangibile, cum ar fi personalitatea, esența, tonul și emoțiile. Identitatea vizuală este modalitatea de a arăta publicului aceste calități unice sub formă de imagini, forme sau culori.

Logo design

Un logo este un simbol format din text și imagini care identifică o afacere. Un logo bun arată ce face o companie și care sunt valorile sale.

Design Postări

Design-ul grafic al postărilor din rețelele de socializare oferă brand awareness și conectează consumatorii cu produsele sau serviciile tale.

Bannere

Bannerele pot fi folosite online sau offline (stradale). Ideale pentru prezentarea produselor sau serviciilor afacerii tale sau pentru a crește traficul pe site.

Cărți de vizită

Design-ul grafic al cărților de vizită este o parte esențială de branding și constituie o extensie vizuală a design-ului companiei tale.

Newsletter

Faceți email marketing? Atunci aveți nevoie de un graphic design atrăgător și atent elaborat pentru a păstra sau atrage noi clienți. 

Alte servicii de graphic design

Știm că afacerea ta și site-ul tău depind foarte mult de graphic design așa că la Happy Pencil îți oferim orice serviciu de graphic design pe care ți-l dorești.

Iar acest lucru este foarte important pentru afacerea ta, pentru că îți influențează direct vânzările sau mărimea audienței. Designul grafic promovează creativitatea și îți face ideea mai atrăgătoare și mai ușor de asimilat de către public. Fiecare brand are o poveste care îi ajută pe oameni să se conecteze cu acel brand, iar graphic design-ul este cu siguranță un mod de a o face mai ușor de reținut. 

Avem nevoie de aproape o săptămână sau două pentru a realiza graphic designul final. Depinde de tipul de design de care aveți nevoie și de modificările care se fac în timpul procesului creativ.

Oricine dorește să vândă orice prin crearea unui impact asupra consumatorilor pentru a asigura încrederea și loialitatea acestora față de brand. Designul grafic este cheia pentru a vă prezenta ideea mai bine publicului țintă.

Designul grafic vă ajută să câștigați încrederea publicului, vă permite să comunicați eficient cu aceștia și face ca întregul conținut să pară mai profesional și calitativ. 

Avem o echipă de graphic designeri foarte creativi și experimentați, plini de idei pentru orice tip de design pe care ni-l puteti solicita.

Părerea clienților noștri despre noi

"Echipă de profesioniști cu care e o plăcere să lucrezi."​

Client Logo
Simona Petrescu Cabana Mea Valea Doftanei

"​O echipă muncitoare, atentă la detalii, oferind cele mai bune soluții. Principala caracteristică (deși sunt multe) este comunicarea. Echipa Premium Fenster recomandă echipa Happy Pencil"​

Client Logo
Neluțu Sebestyen Premium Fenster

"Profesioniști și super amabili. Colaboratori de nota 10!!"

Client Logo
Gianina Zimmermann Ponei pentru copii

"O echipă minunată, mereu atentă la nevoile clientului!!"

Client Logo
Mirela Pomparău Consulting Expert

"Foarte profesioniști și amabili! A fost foarte ușor să comunicăm și mereu răspund în timp util. Sunt determinați să satisfacă clienții! Recomand!"

Client Logo
Eduard Trică Nedway

$39.99

Oferta speciala

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet.