Ai observat și tu că indiferent de cât de multe ori postezi pe Instagram, numărul de urmăritori nu crește? 

În acest material îți prezentăm 7 soluții testate în timp de agenția noastră și care ne-au adus rezultatele dorite fără să alocăm bugete suplimentare de Ads.

  1. Nu te mai stresa atât de ce urmează să postezi. “Lumina trebuie să fie perfectă. “ / “Unghiul fotografiei nu este potrivit.“ Cui îi pasă? Gândește-te doar că trebuie să postezi!

           În momentul în care ești atât de stresat/ă că totul trebuie să fie perfect, atunci nu-ți iese.

           Dar în momentul în care ești relaxat/ă cu privire la ce urmează să postezi, vei posta de 6, 7, 8 ori și doar așa vei afla ce funcționează și ce nu.

  1. Nu mai posta lucrurile care nu generează interacțiuni cu urmăritorii tăi. Te vei afla într-o capcană ca să fiu mai exact, în sensul că vei posta constant lucruri de care nimeni nu este interesat și nu te vei mai opri.
  2. Începe să postezi video. Indiferent dacă postezi în feed, wall sau story, un video va avea mereu un impact mai mare decât un simplu text sau poză. Vrei mai mulți followers? Începe să postezi video! Vei vedea că doar începutul este mai dificil, pe măsură ce continui să postezi video, pe măsură ce vei deveni mai priceput/ă. În prezent, Facebook și Instagram acordă cea mai multă atenție video-urilor deoarece încearcă să-și “doboare“ concurența și aici mă refer la celelalte platforme care utilizează conținut video. Dacă intri pe orice pagină de social media și vei vedea o postare text + foto și una cu video, vei observa rapid că numărul cel mai mare de interacțiuni cu postarea îl va avea postarea video (like, share, comment).
  3. Fii mai creativ! Atât în materie de design cât și în materie de call to action. “Apasă de două ori pe această imagine dacă vei obține cutare rezultat… în 2020! “
  4. Răspunde comment-urilor primite. Respectăți comunitatea din care faci parte și arată-le aprecierea cuvenită.
  5. Postează frecvent. Recomandăm odată la 3 – 6 ore, dacă ne raportăm la text + imagini, dar dacă ne referim la story-uri, recomandăm între 6-9 postări pe zi. Ne dăm seama că poate părea cam mult (nici noi nu reușim să postăm atât de frecvent) dar pentru cine reușește impactul va fi pe măsura timpului investit.
  6. Micro conținut. La ce mă refer mai exact? Dacă participi la un eveniment video (conferințe etc.) sau ești intervievat telefonic, etc., încearcă să secționezi din acel video / apel telefonic înregistrat, secvențe pe care să le poți posta în contextul și cu mesajul potrivit. Oamenii vor aprecia mai mult “naturalețea“ și “spontaneitatea“ momentului decât ceva perfect regizat sau photoshopat. Oamenii simt nevoia să se conecteze cu alți oameni, nu cu versiuni perfecte de oameni cu care nu au nimic în comun.

Iți garantăm că dacă implementezi aceste 7 simple soluții, numărul urmăritorilor tăi va crește foarte mult organic într-un timp relativ scurt.

Dacă ai nevoie de suport în oricare dintre aceste etape, nu ezita să ne contactezi.