Începeți să colaborați cu Agenția de Marketing și promovare online Happy Pencil.

Vă punem la dispoziție tot ce aveți nevoie pentru a beneficia de notorietate, un trafic organic de calitate, de conectivitatea cu potențialii clienți și implicit o creștere a vânzărilor.

Str. Orşova, Nr.20, Timişoara,

300636 Timiş, Romania

+40 731 002 240

Contactați-ne

office@happy-pencil.ro

Suport 24/7

Noi oferim cele mai bune servicii de social media marketing!

Social Media Marketing

Servicii Social Media Marketing

search engine

Promovare în rețelele de social media

Conținutul pe Facebook, Twitter, Instagram, LinkedIn sau Pinterest vă vor crește traficul pe site într-o perioada scurtă de timp. Experții noștri știu care este cel mai potrivit tip de conținut, care creează viralitate pe rețelele de social media.

search engine

Administrarea paginii de Facebook

Vă setăm contul și facem remarketing pentru brandul dvs. pe Faceebook. Creăm campanii CPC și CPM în funcție de obictivele alese pentru a crește numărul de fani al paginii dvs.

search engine

Administrarea contului de Twitter

Gestionăm conținutul pe Twiter pentru a vă crește traficul pe site. Postăm și promovăm articole de interes pentru clienții dvs.

search engine

Îmbunătățim traficul către website

Creșterea traficului către site influențează direct numărul de potențiali clienți și implicit rata de conversie. Ne vom concentra pe crearea de campanii de promovare, care să rezulte în creșterea volumului de trafic pe care site-ul dvs. îl înregistrează.

search engine

Audit Social Media

Ne propunem să vă consolidăm poziția pe piață, prin extinderea ariei de influență și crearea unor comunități care vă vor susține business-ul.

search engine

Crearea și administrarea profilului de Linkedin

Derulăm campanii de promovare în bloguri. Ulterior, monitorizăm performanțele obținute cu scopul de a crește reach-ul organic într-un mediu aflat într-o continuă mișcare.

search engine

Setare și design

Pentru început vom conduce un proces de identificare și analiză pentru a vă cunoaște audiența țintită. Apoi, vom seta campanii pentru creșterea numărului de share-uri în rețelele sociale Facebook, Instagram, Twitter, Pinterest.

search engine

Monitorizarea Brand-ului

Publicarea conținutului la momentul oportun și conectarea acestuia cu agentul influentator potrivit înseamnă țintire, sincronizare și poziționare eficientă. Implementarea corectă a unor campanii de social media pot aduce afacerii dvs. un plus de venituri.

search engine

Crearea și administrarea canalelor de You Tube

Numărul vizitatorilor canalului dvs. de YouTube este important, însă este și mai important ca persoanele care urmăreasc clip-urile dvs. video, să și facă parte din publicul dvs. țintă, fie că vorbim de colaboratori, clienți sau potențiali clienți.

CARACTERISTICILE CARE NE DEFINESC ACTIVITATEA Alegeți serviciile noastre de Social Media Marketing

Consultanță specializată

De la bun început veți beneficia de consultanță specializată, iar în urmă unei analize, vom aduna toate informațiile necesare despre afacerea dvs. cu scopul de a putea posta ulterior conținut de calitate pe profilele și paginile dvs.

Monitorizare și mentenanță zilnică

Serviciile noastre de social media marketing includ și management zilnic al profilelor alături de monitorizarea acestora. Astfel, vom urmări toată activitatea desfășurată (aprecieri, comentarii, recenzii, distribuiri, click-uri, etc.), iar dacă este cazul vom încerca să răspundem la toate cerințele potențialilor clienți, în maxim 24 de ore.

Suport clienți 24/7

Veți putea comunica zilnic cu noi, atât pe email cât și telefonic. Pentru orice întrebări sau nelămuriri, vă stăm la dispoziție.