Începeți să colaborați cu Agenția de Marketing și promovare online Happy Pencil.

Vă punem la dispoziție tot ce aveți nevoie pentru a beneficia de notorietate, un trafic organic de calitate, de conectivitatea cu potențialii clienți și implicit o creștere a vânzărilor.

Str. Orşova, Nr.20, Timişoara,

300636 Timiş, Romania

+40 731 002 240

Contactați-ne

office@happy-pencil.ro

Suport 24/7

office@happy-pencil.ro +40 731 002 240

Etapele dezvoltării
proiectelor

Există numeroase etape în procesul de proiectare și dezvoltare al unul site web: de la colectarea informațiilor inițiale și creare site-ului propriu-zis, la întreținerea și menținerea acestuia.

Viziunea proiectului

În primul rând, vom discuta despre proiectul dvs., pentru a înțelege nevoile afacerii, obiectivele și cerințele de bază. Dacă aveți deja orice documentație despre proiect, analiștii noștri o vor parcurge pentru a estima costurile și timpul necesar finalizării.

Analiza afacerii
Arhitectura software-ului și prototipuri

Încă de la primele etape ale proiectului, în urma efectuării analizei funcționale, echipa noastră își formează o viziune precisă, dobândind cunoștințele necesare proiectării fluxului de date pentru a crea o arhitectură deschisă, fiabilă și scalabilă.

Siguranța calității

Un pas esential în orice program de dezvoltare software. Procesele noastre de asigurare a calității și procesele de testare sunt construite în conformitate cu standardele și practicile internaționale acceptate, susținute cu instrumente avansate de testare pentru a asigura livrarea de cea mai bună calitate a aplicațiilor.

Implementare

Imediat ce lucrările de dezvoltare sunt finalizate, inginerii de software de la Happy Pencil implementează aplicația dezvoltată fie într-un mediu de producție, fie într-un mediu de testare, pentru testarea capabilităților de utilizare preconcepute sau finale.

Mentenanță și suport

Happy Pencil oferă suport continuu și întreținere pentru aplicațiile livrate. Oferim servicii de întreținere corectivă, adaptivă, planificată și servicii suport de nivel 2 și 3.

Consultanță tehnică

Dacă nu aveți preferințe legate de tehnologia utlizată în dezvoltarea proiectului sau întâmpinați dificultăți în prezent cu actualul furnizor de servicii similare cu ale noastre, vă vom oferi îndrumări pentru alegerea mixului tehnologic potrivit pentru proiect.

Experiența utilizatorului

Acordăm o atenție deosebită proiectării și utilizării interfeței utilizatorilor, care sunt realizate prin teste tehnologice complexe.

Dezvoltare

Asigurăm continuitate și transparență pe parcursul întregului proiect, fapt care vă permite un control și o vizibilitate mai bună asupra întregului flux de lucru. Combinăm cele mai potrivite metode și tehnici de dezvoltare a proiectelor cu instrumente relevante de management și expertiză în domeniu, pentru a oferi soluții de calitate end-to-end.

Integrare

Funcționarea unei aplicații depinde adesea de interoperabilitatea acesteia cu serviciile online și sursele de date. La Happy Pencil efectuăm o integrare perfectă cu serviciile software / web ale unor terțe părți (rețele sociale, gateway-uri de plată, surse de date online, API-uri SaaS etc.).

Îmbunătățire continuă

Oferim, de asemenea, servicii de asistență și îmbunătățiri software pe 4 nivele pentru a asigura funcționarea aplicațiilor fără întreruperi.