fbpx
Noutăți algoritmi Facebook în 2020
aprilie 13, 2020
Ce este Social Media?
august 5, 2020

Facebook Messenger: O nouă aplicație pentru Mac și Windows

 

Facebook Messenger a lansat în sfârșit o aplicație Mac și Windows pentru a permite utilizatorilor să discute pe PC

La fel ca versiunea pentru iOS și Android, aplicația actualizată acceptă chat-urile video de grup, permițând numeroaselor persoane să vorbească simultan.
La fel ca și în cazul altor platforme de videochat, Facebook a declarat că a înregistrat o creștere drastică a numărului de persoane care își folosesc platformele în ultimele săptămâni, întrucât se mențin în contact reciproc in această perioadă.
 În ultima lună, a existat o creștere de peste 100% a numărului de persoane care folosesc browserul desktop pentru apeluri audio și video, a declarat oficialii de la Facebook.
În ultima lună, a existat o creștere de peste 100% a numărului de persoane care folosesc browserul desktop pentru apeluri audio și video, au mai spus aceștia.
La fel ca în cazul altor versiuni de Messenger și Facebook, în general, aplicația pentru desktop și funcțiile sale de apel video sunt nelimitate și gratuite, deși compania este capabilă să strângă informații despre oameni pe măsură ce o folosesc.
Cu toate acestea, îi lipsește o serie de funcții care pot fi găsite în alte aplicații populare de conferințe video, cum ar fi Zoom. Are maximum opt participanți la un apel și nu există o modalitate simplă de a share-ui o întâlnire sau de a vorbi cu cineva care nu se află în contactele unui utilizator.
Facebook a menționat că adăugarea aplicației desktop va permite colectarea apelurilor video de grup pe un ecran mai mare, permițând chat-uri mai ușoare cu mai multe persoane.
Dezvoltatorii au sugerat că oamenii pot alege să folosească aplicația pentru a se alătura unui antrenament sau pentru a găzdui happy hour, precum și pentru a avea conversații de zi cu zi.
De asemenea, au sugerat că, spre deosebire de telefon, este posibil să vă deplasați ușor în aplicație sau apeluri video în timp ce faceți alte lucruri pe computer.
Versiunea pentru desktop a aplicației funcționează la fel ca versiunile mobile și web, ceea ce înseamnă că mesajele, apelurile și contactele sunt sincronizate în diferite versiuni. De asemenea, include aceleași caracteristici, cum ar fi modul întunecat.
Puteți descărca noul Facebook Messenger pentru Mac și Windos printr-un singrur click.

Sursa INDEPENDENT

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Inainte de a transmite comentariul trebuie sa accepti Acordul de prelucrare a datelor:
Acest formular colecteaza numele tau, adresa de email si continutul. Pentru mai ulte informatii acceseaza Politica de protectie a datelor.

shares
Cu ce informații îți putem fi de folos astazi?
Te rugam accepta politica noastră de protecție a datelor înainte de a începe conversația.