fbpx

Creare Website

“Un website îți promovează afacerea online 24/7. Nici un alt angajat din lume nu va face asta.” Paul Cookson

Proiecte

recent finalizate

4mind

Bebeficii de sănătate mintală și echilibru prsiho-emoțional pentru angajați într-o singură platformă, oricând și oricum au nevoie.

Cabana Mea

Cabana Mea din Valea Doftanei este locul unde vii atunci când vrei să redescoperi sunete, arome și miresme imposibil de găsit la oraș.

Psihoterapie Tiberiu Botea

“Ceea ce nu se obține ușor are valoare” este îndemnul cel mai de preț primit în momentul în care am început Facultatea de Psihologie și moto-ul după care m-am ghidat în ultimii ani de pregătire.

Asigurari Gabriela Rebei

“Am simțit în multe momente ce înseamnă concretizarea unui risc si efectele sale negative și într-un final am ajuns să conștientizez că viața de familie poate fi mult mai puțin sinuoasă dacă apelăm la soluții de asigurare.” 


Fii diferit, atunci când ceilalți sunt toți la fel!

Realizăm design-uri atractive și folosim ultimele tehnologii din domeniu pentru ca experiența de navigare a utilizatorului final să fie o călătorie și nu o destinație.

Alegeți tema preferatăPeste 100 de teme din toate domeniile

Creare

Website de prezentare

Ușor de Administrat

Panou de administrare inclus prin care poți optimiza și actualiza întregul conținut text, foto sau video chiar și dacă nu ai cunoștințe tehnice.

Design Responsive

Website-ul va avea un design optimizat și se va afișa perfect indiferent de platforma de pe care este accesat (PC, Laptop, Tabletă sau Smatphone).

Încarcare Rapidă

Vom optimiza SEO on page și off page fiecare pagină în parte încă din etapa de dezvoltare, astfel încât site-ul să se poziționeze mai bine în Google Search.

Beneficii Complete

Adrese de email nelimitate. Integrare conturi social media. Blog modern. Google Analytics inclus. Suport tehnic gratuit. Finalizat în 10 zile lucrătoare.

Hosting Performant

Site-urile găzduite la noi beneficiază de hosting gratuit timp de 1 an de zile. Folosim servere performante iar site-urile găzduite se vor încărca super rapid.

Certificat SSL inclus

Util site-urilor care culeg informații “sensibile” de la vizitatori (date de autentificare, user și parolă, date de personale sau liste cu clienți).  

Întrebări frecvente

Cât costă un website?

Bugetul este stabilit în funcție de complexitatea proiectului și de funcționalitățile dorite. 

Ce materiale trebuie să vă pun la dispoziție?

Înainte de începerea proiectului îți punem la dispoziție un brief de proiect personalizat care conține toate întrebările necesare etapei de demarere.

Cât de repede poate fi gata website-ul?

Termenul limită se stabilește tot în funcție de complexitatea website-ului. În mod normal livrăm un site de prezentare în 10 zile lucrătoare, dar pentru proiecte mai mari este nevoie de mai mult timp.

Oferiți și servicii de copywriting?

Da, avem toate departamentele de suport de care ai nevoie. Textele de prezentare sunt bugetate în oferta noastră.