Magazin Online - Agentie de Marketing Online | 0731 002 240 | office@happy-pencil.ro

Creare Magazin Online

Cream magazine online care vând din prima zi!

Deschide și tu un magazin online în poate cea mai completă platformă în materie de funcționalități din întreaga lume, WooCommerce.

Magazinele online pe care le cream și optimizăm SEO, ajung pe prima pagină în căutari.

Un magazin online de top, personalizat cu module și funcționalități avansate pe platforma WooCommerce.

“Vă mulțumim pentru comanda efectuată și vă mai așteptăm.” Utilizăm metode eficiente pentru fidelizarea clienților online.

“Ceea ce poate fi măsurat poate fi îmbunătățit.” Peter Drucker

* aceste module sunt optionale și sunt disponibile la cerere si presupun costuri suplimentare in functie de modulul ales

Crearea unui magazin online la cheie înseamnă un magazin online finalizat 100%, echipat cu toate functionalitatile necesare, inclusiv module personalizate, dacă va fi cazul. Colegii noștri din departamentul de web development au o experiență vastă în crearea magazinelor online, indiferent de complexitatea proiectelor.

Toate magazinele online pe care le cream sunt realizate în platforma WooCommerce. Woocommerce este o platformă de e-commerce personalizată, open source, construită pe WordPress. WooCommerce este una dintre platformele de comerț electronic cu cea mai rapidă creștere din lume, regăsindu-se la cele mai mari magazine online din lume, de la abonamente la cursuri de fitness, până la mașini de lux.

În procesul de creare al magazinului online, echipa noastră de profesioniști în crearea magazinelor online din Timisoara vin în întâmpinarea clienților noștri cu module personalizabile pentru ca experiența cumpărătorului să fie una cât mai intuitivă și mai ușor de realizat, crescând astfel profitabilitatea magazinului online odată finalizat și publicat în mediul online.

În cadrul agenției noastre de web design din Timisoara, poți beneficia de servicii integrate de web design, cât și de servicii profesioniste de marketing și promovare online.  

$39.99

Oferta speciala

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet.