fbpx

5 metode gratuite de promovare online in 2020

Influenta consumatorilor digitali asupra retail-ului in 2020
februarie 12, 2020
Afla cum sa-ti promovezi GRATUIT videoclipurile in 2020
februarie 13, 2020

5 metode gratuite de promovare online in 2020

 

Strategii de marketing pentru succesul afacerii tale!

  • Identifica influencer-ii domeniului tau de activitate

Asociaza-te cu influencer-ii pe care clientii tai ii recunosc si apreciaza. Fie că sunt personalitati TV sau radio, poate sunt blogger-i cu experinta, atata timp cat clientii tai le acorda atentie trebuie sa reusesti sa te asociezi cu ei pentru ati creste astfel notorietatea si in final, vanzarile.

Doar o simpla promovare sau mentionare din partea unui influencer si afacerea poate fi propulsata aproape "peste noapte", de la un "incepator" la un profesionist in domeniu.

Evident, asta nu substituie calitatile serviciilor sau produselor pe care le comercializezi.

Contra unui mic comision perceput la fiecare tranzactie un influencer te poate mentiona pe un canal de socializare, blog personal sau website.

Devin-o creativ si identifica modalitati de a stabili acorduri cu influencer-ii pe ale caror pareri clientii tai se bazeaza.

  • Creaza "sentimentul de urgenta"

Natura umana ne spune ca daca un produs este greu accesibil , disponibil doar o perioada limitata de timp, suntem mai motivati sa luam decizia de cumparare decat in mod obisnuit.

Exploreaza sentimentul de urgenta si clientii se vor decide mai repede sa-ti cumpere ceea ce comercializezi.

  • Reclama negativa este tot reclama

In social media nu exista reclama negativa. Atata timp cat oamenii vorbesc cu prietenii lor despre serviciile/produsele pe care le oferi, vei beneficia de promovare gratuita.

Odata discutia inceputa este foarte important sa observi la ce se da share sau like pentru a stabili tactici de marketing mai performante,  prin care sa atrageti mai multa audienta.

  • Emotiile vand,  logica separat, nu

Emotiile impreuna cu logica vand doar in proportie de 60%, pe cand analizate separat, emotiile influenteaza cel mai mult procesul de vanzare.

  • Continut și context

Impreuna reprezinta cea mai buna strategie de marketing si singura capabila sa atraga oportunitati care pot fi ulterior concretizate in vanzari.

Ofera informatii de calitate si cu timpul vei deveni o sursa credibila iar oamenii te vor urmari cu mult interes.

💣BONUS 8 TIPS-uri GRATUITE de a te promova in social media.

Vizioneaza pana la capat si vei avansa de la un marketer amator la unul pro in doar 143 de secunde...