Platformele de social media sunt una dintre cele mai utilizate surse de documentare asupra activitatii unui business. Majoritatea consumatorilor iau decizii de achizitie in urma unei analize temeinice asupra prezentei online, review-urilor, stilului de comunicare, fluxului de postari, subiectelor abordate si a multor alte aspecte pe care orice afacere ar trebui sa le aiba in vedere pentru construirea unei imagini favorabile.

Retelele de socializare sunt unele dintre cele mai importante canale prin care se construieste loialitatea de brand, asadar orice actiune trebuie sa fie precedata de o strategie bine gandita, cu obiective clare si realiste. Inainte de promovarea directa a produselor sau serviciilor pe care le oferi, este necesara construirea unei comunitati, a unei baze de urmaritori activi si cu interes asupra domeniului tau de activitate, pentru ca probabilitatea de actiune sa fie una cat mai mare. De cele mai multe ori, business-urile cu un numar mare de urmaritori tind sa aiba mai multa credibilitate, notorietate si vizibilitate fata de cele care nu se concentreaza pe aceste actiuni.

Chiar daca tu esti persoana care iti cunoaste cel mai bine business-ul, exista foarte multe aspecte importante pe care s-ar putea sa le treci cu vederea atunci cand iti construiesti prezenta online de unul singur. Succesul afacerii tale depinde in totalitate de audienta pe care ti-o alegi, asadar este necesar sa te asiguri ca pornesti in aceasta calatorie cu piciorul drept. Abonamentele de social media management pe care Firma de Publicitate Happy Pencil din Timisoara le ofera fac exact asta. Pe langa faptul ca poti beneficia de o strategie clara si un plan orientat pe rezultate specifice, la costuri controlate, specialistii nostri in social media vor intelege foarte bine dorintele consumatorilor tai si le vor utiliza pentru a-ti creste conversiile si vanzarile.

Iata 3 dintre serviciile pe care firma noastra de publicitate le include intr-un abonament de social media management:

Profil de Buyer Persona

Pentru a intelege mai bine consumatorul tau, care ii sunt dorintele, motivatiile si ce mecanisme psihologice il determina sa ia decizii de achizitie, ai nevoie de un profil de Buyer Persona. Acesta reprezinta o descriere complexa a consumatorului ideal pentru business-ul tau, pe care specialistii in promovare online din Timisoara o construiesc printr-un amplu research al pietei din care faci parte si o analiza complexa a activitatii business-urilor concurente. Acest profil le ofera toate datele de care au nevoie pentru a-si da seama cui se adreseaza, ce limbaj trebuie sa foloseasca, ce tehnici persuasive dau rezultate in functie de tipologia clientului, precum si multe alte detalii care, corect implementate, pot garanta succesul afacerii tale.

Calendar de Marketing personalizat

Tot pe baza unui research amplu asupra pietei si competitiei, dar de data aceasta avand in vedere si profilul de Buyer Persona pentru a ne da seama care este tipul de consumator caruia ne adresam si care sunt subiectele care i-ar putea starni interesul, construim calendarul de marketing personalizat pentru business-ul tau. Acesta include strategia de continut, formulata in topicuri principale si subtopicuri ce vor fi abordate pe parcursul colaborarii pentru a atinge obiectivele tale de promovare. Specialistii nostri in publicitate din Timisoara se vor concentra atat pe promovarea produselor sau serviciilor tale, cat si pe cresterea numarului de urmaritori si a engagementului din paginile de social media pentru a spori credibilitatea afacerii tale.

Copywrite si design personalizat

Conturam identitatea business-ului tau pe platformele de socializare printr-un copywrite creativ si original, sustinut de o grafica ce va transmite profesionalism si va spori credibilitatea afacerii. Acest lucru va duce la cresterea conversiilor si a vanzarilor in mod organic, rezultatele fiind generate pe termen lung fara costuri aditionale. Cum unul dintre cei mai importanti factori pentru promovarea online in firma noastra de publicitate din Timisoara este continutul, punem foarte mare pret pe calitatea executiei si pe modul in care formulam si transmitem mesaje catre audienta ta.

Exista numeroase aspecte pe care trebuie sa le iei in considerare atunci cand lucrezi la prezenta online a business-ului tau. Chiar daca strategia este extrem de importanta si trebuie sa iti insoteasca fiecare actiune, daca aceasta nu este sustinuta de un copywrite calitativ si un design out of the box, social media poate avea un efect negativ asupra cresterii afacerii tale.

Firma de Publicitate Happy Pencil ofera programe de fidelitate cu pana la 100% discount la valoarea abonamentului lunar pentru clientii care sunt gata sa faca un pas in plus in cresterea afacerii lor.